Om Arvid Nordquist HAB
Classic Coffee United Kingdom Classic Kaffe Danmark Classic Kaffe Sverige Classic Kahvi Suomi Classic Kaffee Norge


Classic kahvi

AINUTLAATUINEN LAATUTAKUUMME Classic kahvi on aina korkealaatuista

Classic-kahvin laatutakuu tarkoittaa, ettemme koskaan muuta kahvissamme käytettyjen papujen lajiketta tai laatuluokkaa. Emme edes silloin, kun papujen tarjonta on niin vähäistä, että hinta nousee. Classic-kahvi koostuu aina 100 % samoista lähteistä peräisin olevista korkealaatuisista Arabica-pavuista, riippumatta tarjonnasta ja hinnasta sekä siitä, mistä kahvimme ostat. Jotta voit olla tästä varma, ilmoitamme pakkauksissamme kahvipapujen alkuperämaan ja laadun.Premiumlaatu kahvissa

Tietääksemme mikään muu kahvipaahtimo Euroopassa ei anna vastaavaa laatutakuuta. Laatutakuu koskee kaikkia markkinoita, joissa Classic-kahvi on edustettuna. Lisäksi olemme yksi niistä harvoista paahtimoista, jotka toimittavat saman kahvisekoituksen ravintoloille, toimistoihin ja kuluttajille – Classic-kahvissa tulee olla aina sama hyvä maku. Olemme mukauttaneet jauhatuksen ja pakkauskoon eri kahvilaitteisiin ja asiakastarpeisiin, mutta Classic-kahvi on aina yhtä korkealuokkaista ja tasalaatuista.


 

"Kun kyse on raakakahvista, saat sitä mistä maksat."

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           -Kuten pääsekoittajamme Philippe Barreca sanoo

Passion for kaffe

Olemme iloisia siitä, että kuluttajat arvostavat mieltymystämme laatuun. Yli 50 % vuosittaisiin kvantitatiivisiin kuluttajatutkimuksiin osallistuneista kahvinkuluttajista vastaa, että Classicissa on parhaat kahvipavut. Classic-kahvin pääsekoittaja Philippe Barreca on myös kysytty tuomari vuosittaisessa Cup of Excellence -kilpailussa, jossa valitaan eri maiden parhaiten tuotettu kahvi.
© 2007 Arvid Nordquist Oy | Valimotie 1B, 6 Krs., FI-00380 Helsinki | Puhelin: +358 10 8325 600 | Internetsivustosta