Classic Coffee United Kingdom Classic Kaffe Danmark Classic Kaffe Sverige Classic Kahvi Suomi Classic Kaffee Norge

Liiketoiminta-alueet

Classic kahvia kotona

Classic kotona - päivittäistavarakauppa

Suurin asiakasryhmämme on päivittäistavarakauppa, jossa Classic on yksi Ruotsin suurimmista kahvituotemerkeistä. Jakelumme ja valikoimamme kattavat koko maan. Classic on saatavana myös Norjassa ja Suomessa, jossa kehitämme markkinoita lähinnä laajan valikoimamme avulla sekä ekologisilla ja Reilun kaupan kahvisekoituksilla.

 

Classic työpaikalla

Classic kahvia työpaikallaMeille on itsestään selvää, että kahvin tulee olla työpaikalla yhtä hyvää kuin kotona tai ravintolassa. Siksi Classic on yksi harvoista paahtimoista, joka toimittaa samoja sekoituksia myyntiautomaattiyrityksille ja muille asiakkaille. Se on tehnyt meistä yhden suurimmista toimijoista kahviautomaattimarkkinoilla. Lisäksi autamme asiakkaitamme koko ajan entistä parempaan liiketoimintaan muun muassa tarjoamalla heille osaamista Classic Kahviakatemiassa.

Jos haluat lisätietoja Classicista työpaikalla, napsauta tästä.

 

Classic kahvia hotellissa tai ravintolassa

Classic hotelleissa ja ravintoloissa

Horeca-liiketoiminta-alueella (hotelli, ravintola ja catering) meillä on monia maineikkaita asiakkaita. Meille on itsestäänselvyys, että kahvin tulee maistua ravintolassa hyvältä. Ja koska olemme tarkkoja kahvistamme, pidämme huolta siitä, että asiakkaammekin ovat.

 
 


  Syötävää ja juotavaa


  Viini ja olut

© 2007 Arvid Nordquist Oy | Valimotie 1B, 6 Krs., FI-00380 Helsinki | Puhelin: +358 10 8325 600 | Internetsivustosta