Tietoa Ekorrens Ekologiska -konseptista

Tietoa Ekorrens Ekologiska -konseptista

Erika Hillergren ja Charlotte Bladh André perustivat Ekorrens Ekologiska -konseptin vuonna 2008 osoittaakseen, että luomumakeiset voivat olla herkullisia sekä laajentaakseen makeistarjontaa terveellisimmillä vaihtoehdoilla. Syksyllä 2014 Arvid Nordquist osti Ekorrens Ekologiska -konseptin vahvistamaan luonnollisella tavalla tuotemerkkiään, jonka peruspilareita ovat maku ja kestävä kehitys.

Ekorrens Ekologiska otti lentävän lähdön vuonna 2008 Erika Hillergrenin ja Charlotte Bladh Andrén keskittäessä siihen voimavaransa ja energiansa. Symboliksi tuli orava, joka on kestävän kehityksen periaatteilla puurtava pirteä eläin. Sen lisäksi ekorre eli orava alkaa sanalla eko. Ekorrens Ekologiskan tavoitteena on houkutella yhä useampia valitsemaan luomutuotteita kaupan hyllyiltä. Luomumerkki (kuten EU:n lehtimerkki tai KRAV-merkki) osoittaa, että tuote ei sisällä mitään keinotekoisia aineita ja että se on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin.

Ekorrens Ekologiska kannustaa myös yhä useampia havaitsemaan, että ekologinen valinta on parempi valinta niin terveyden, eläinten kuin luonnonkin kannalta. Suomessa syödään paljon karkkia, ja monet meistä miettivät, mitä kaikkea makeiset oikeastaan sisältävät.

Arvid Nordquistilla prioriteetteja ovat maku ja kestävyys. Seuraamme Erikan ja Charlotten jalanjäljillä ekologisuuden ja kestävän kehityksen nimissä. Olemme myös sitä mieltä, että kuluttajien pitää pystyä ostamaan hyvää ruokaa, joka on hyvin valmistettua kunnioituksella hoidetuista eläimistä ja luonnosta. Siksi Ekorrens Ekologiska -konseptin hankinta syksyllä 2014 tuntui itsestään selvältä valinnalta.

Ekorrens Ekologiska -konseptin hankinta mukailee täysin Arvid Nordquistin pitkäkestoisen kestävän yritystoiminnan linjaa. Sen lisäksi tuotemerkki ja valikoima pönkittää asemaamme makeiskategoriassa.

Håkan Ljungqvist, Arvid Nordquist

Kaikki Ekorrens-makeiset ovat luomusertifioituja ja ilmastokompensoituja. Suuri osa makeistarjonnastamme on myös kasvipohjaista, gluteenitonta ja laktoositonta.