Mitä ekologinen karkki on?

Mitä ekologinen karkki on?

Kirpeää, suolaista ja makeaa! Ekologiset makeiset saavat makunsa mehukkaista persikoista, aidosta lakritsijuuresta ja makeista kaakaopavuista. Siksi Ekorrens Ekologiska -makeiset ovat terveellisempi synti karkkiin menevässä Suomessa.

Kaikki Ekorrens-karkit ovat ekologisesti sertifioituja ja ilmastokompensoituja. Suuri osa makeistarjonnastamme on myös kasvipohjaista, gluteenitonta ja laktoositonta. Valikoimastamme löydät vanhoja suosikkeja kuten kolapulloja, lakritsikiekkoja, vadelmasydämiä ja suklaata ekologisista sekä luonnollisista raaka-aineista valmistettuna.

100 %:sti luonnollista

Ekorrens-makeisten raaka-aineet tulevat luomuviljelmiltä. Tämä tarkoittaa sitä, että viljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita, keinolannoitteita tai geenimuunneltuja viljoja. Sen sijaan toiminnassa huolehditaan, että eläimet saavat elää mahdollisimman luonnonmukaisissa oloissa.

Aitoja makuja

Kaikki makeistemme maut ja värit ovat peräisin aidoista hedelmistä, kasveista ja marjoista. Jos makeinen maistuu mansikalta, se myös sisältää mansikkaa. Makeiset eivät myöskään sisällä edes keinotekoisten väriaineiden jäämiä tai synteettisiä makeutus- tai säilöntäaineita. Me emme myöskään salli aromivahvisteiden, tyydyttyneiden rasvojen, geenimuunneltujen viljojen tai muiden keinotekoisten aineiden käyttöä.

Sokeri

Sokeri ei ole hyväksi suurissa määrissä. Olemme kuitenkin varmoja siitä, että ekologisesti viljelty raakasokeri on paljon terveellisempää kuin aspartamiimi, asesulfaami tai muut synteettiset makeutusaineet, joita sokerittomat makeiset ovat pulloillaan. Kukaan ei tiedä, mitä kehossa tapahtuu, kun kaikki synteettiset aineet sekoittuvat keskenään.

Ekologiset Ekorrens-makeiset eivät sisällä yhtään synteettisiä väri- tai makuaineita. Ei yhtään keinotekoisia makeutus- tai säilöntäaineita. Ei yhtään tyydyttyneitä rasvoja tai kestämättömästi tuotettua palmuöljyä. Siksi ero ekologisten ja perinteisten makeisten välillä on suuri.