HiPP-lastenruoat

HiPP-lastenruoat

HiPP lastenruoka tarjoaa 100% luomuruokaa.  Perustana on ruokailo ja parhaat korkealaatuiset luomuraaka-aineet, sekä fokus kestävyydessä koko arvoketjussa.

HiPP-lastenruoat, -äidinmaidonvastikkeet ja -vellit ovat 100-prosenttisesti luomua. HiPP on maailman suurin lapsille tarkoitettujen ekologisten valmisruokien valmistaja. HiPP pyrkii tarjoamaan erinomaista, ekologista ja ravitsevaa ruokaa, joka edistää lasten kasvua ja kehitystä. Syömisen ilo ja makuelämykset ovat tärkeitä kuten myös hienot ja laadukkaat luomuraaka-aineet. HiPPin kestävyystyö on keskeinen osa organisaation toimintaa ja kattaa koko arvoketjun. Yrityksen vuoden aikana tekemään ympäristötyöhön voi tutustua raportissa, joka julkaistaan sivustossa www.hipp.fi . Tuotteiden valmistus tapahtuu Pfaffenhofenissa Saksassa ja siinä käytetään uusiutuvaa energiaa. HiPP kierrättää tehtaassaan vuosittain hiilidioksidia saman verran kuin 5 000 jalkapallokentän kokoinen metsäalue.

Arvid Nordquist HAB toi HiPP-lastenruoat pohjoismaisille markkinoille vuonna 2002.HiPP on nykyään tunnettu lastenruokatuotemerkki ja sen osuus lasipurkeissa myytävien tuotteiden markkinoista Ruotsissa on noin 18 prosenttia.

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi