ISO-sertifioinnit

ISO on kansainvälinen standardi, joka tarjoaa turvaa asiakkaille ja kuluttajille, että yritys työskentelee yhtenäisesti ja hallitusti eri alueilla. Arvid Nordquist on ISO 14001 ja ISO 22000-sertifioitu.

ISO 14001

ISO 14001 on kansainvälinen standardi ympäristöjärjestelmän luomiseen. Standardi sisältää 55 vaatimusta ja useita suosituksia. Tarkoituksena on, että sertifioitu yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa sen ympäristövaikutuksen pienentämiseksi. Sertifiointi edellyttää sitä, että riippumattoman organisaation ympäristötarkastajat valvovat vuosittain kaikkien vaatimusten täyttämistä. Suositukset puolestaan ovat avuksi ympäristöjohtamisjärjestelmän luomisessa. Arvid Nordquist on täyttänyt standardin vaatimukset ja saanut sertifioinnin joka vuosi vuodesta 2003 lähtien. Arvid Nordquistin sertifioi Intertek Semko Certification AB. 

Klikkaa tästä ISO sertifikaatti

ISO 22000

ISO 22 000 on kansainvälinen standardi elintarviketeollisuuden laatujohtamiseen. Standardi kattaa koko elintarvikeketjun ja painottaa vastuuta ja viestintää. Tavoitteena on turvallisuuden maksimointi. Sertifiointi edellyttää jäljitettävyyden takaamista eteen- ja taaksepäin koko elintarvikeketjussa sekä dokumentoitua johtamisjärjestelmää. On tärkeää, että kuluttajat voivat luottaa tuotettuihin elintarvikkeisiin. ISO 22 000 -sertifiointi on osoitus siitä, että yritys valvoo elintarviketurvallisuustyötään. Arvid Nordquistin tuotannolle myönnettiin ISO 22 000 -sertifiointi vuonna 2010. Sertifioinnin myönsi riippumaton sertifiointiyritys Intertek Semko Certification AB.

Klikkaa tästä ISO sertifikaatti

 

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi