Tämä on Arvid Nordquist

Tämä on Arvid Nordquist

Arvid Nordquistin intohimo makuihin alkoi omasta herkkukaupasta, joka avattiin vuonna 1884 Nybrogatanille Tukholmaan. Nykyään olemme pohjoismainen myyntiyritys, jolla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa

Arvid Nordquist on koko toimintansa ajan tuonut Pohjoismaihin makuelämyksiä maailmalta niin vahvojen kansainvälisten tavaramerkkien kuin tukholmalaisessa paahtimossa paahdetun oman Arvid Nordquist -kahvinsakin muodossa. Olemme 210 työntekijää konttoreissamme Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Suurin osa meistä työskentelee myynti- ja markkinointitehtävissä. Kahvipaahtimomme sijaitsee Solnassa aivan Tukholman kaupungin läheisyydessä. Arvid Nordquist on kolmannen polven perheyritys jota johtaa Anders Nordquist. Laatu, palvelu ja kestävyys ovat tärkeitä Arvid Nordquistille.

"Tuotteet mahdollisimman pienellä ympäristövaikutuksella ovat laadukkaita."

Anders Nordquist

Arvid Nordquistille tuotteiden hyvä maku on aina ollut yksi tärkeimmistä asioista. Hyvässä maussa ei kuitenkaan ole kysymys pelkästään aistimuksista. Ruoka maistuu entistä paremmalta, kun tiedämme, että se on tuotettu vastuullisesti.

Anders Nordquist
Anders Nordquist →
Toimitusjohtajan tervehdys
Bengt Nordquist 1912-1991
Bengt Nordquist 1912-1991 →
Arvid Nordquistin historia
Arvid Nordquist 1858-1922
Arvid Nordquist 1858-1922 →
Arvid Nordquistin historia
Jos kauppahuone AFL

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi