Toimitusjohtajan tervehdys

Toimitusjohtajan tervehdys

Vuonna 2014 päätimme alkaa tarjota asiakkaille ja kuluttajille ainoastaan kestävän kehityksen mukaisesti sertifioitua kahvia. Kyseessä oli iso päätös, sillä laadukkaan sertifioidun kahvin löytäminen sopivaan hintaan ei ollut helppoa. Se oli kuitenkin tehtävä, koska halusimme taata, että arvoketjussamme huolehditaan sekä ihmisistä että ympäristöstä. Nyt – vuotta myöhemmin – voinkin ilokseni ilmoittaa, että asiakkaat ja kuluttajat ovat ottaneet päätöksemme hyvin vastaan ja kahvimme on nyt suositumpaa kuin koskaan.


Luomuelintarvikkeiden kysyntä on kasvanut fantastista vauhtia. Olemme siitä iloisia, koska se kertoo, että pyrkimystämme harjoittaa liiketoimintaa ihmiset ja ympäristö huomioon ottavalla tavalla pidetään tärkeänä. Tarjoamme yhä laajemman valikoiman kestävän kehityksen mukaisesti sertifioituja tuotteita aina kahvista lastenruokaan ja makeisista viiniin. Tarkkailemme markkinoita jatkuvasti, jotta voisimme kehittää elintarvikkeidemme portfoliota siten, että niistä voi nauttia hyvällä omallatunnolla.


Olemme laatineet sertifiointioppaan, jotta asiakkaiden ja kuluttajien olisi helpompaa suunnistaa eri valmistajien käyttämien merkintöjen viidakossa. Opas on ladattavissa kotisivuiltamme. Kestävän kehityksen osiossa kerrotaan käyttämistämme merkinnöistä sekä niiden eroista ja yhtäläisyyksistä. Olemme siis aloittaneet Arvid Nordquistin matkan kohti kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Toivomme, että mahdollisimman monet tavarantoimittajat, asiakkaat ja kuluttajat haluavat kulkea mukanamme.


Ystävällisin terveisin

Anders Nordquist

Toimitusjohtaja
Arvid Nordquist HAB

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi