Tuotemerkit

Alliance Loire

Ranskan puutarhassa Loiren laaksossa on kasvatettu viiniköynnöksiä jo 2000 vuotta. 43:n pienen viinitilan osuuskunta Caves des Producteurs Vouvray tuottaa yhteistyössä laadukkaita viinejä omista rypäleistään.

Lue lisää »

Altos las Hormigas

Altos las Hormigas -viinit ovat maailman parhaimpiin lukeutuvien viininvalmistajien yhteistyön tulosta. He haluavat luoda voimakkaita viinejä, jotka tuovat parhaiten esiin Malbecin ominaispiirteet. 

Lue lisää »

ARA

ARA on ainutlaatuinen tuottaja, joka johdonmukaisesti hyödyntää alueen mikroilmastoa viinitarhoillaan. Kansainvälisestikin tunnettu viinintekijä Jeff Clarke johtaa viinitilaa, joka tuottaa yksiä Marlborough- alueen parhaimmista viineistä.

Lue lisää »

Bodega Piedra Negra

"I am a winegrower, and my goal is to express the terroir." -Francois Lurton

Lue lisää »

Bodegas Abadal

Bodegas Abadal sijaitsee Espanjassa Plà de Bagésin alueella. Se on pieni ja mielenkiintoinen alue, jossa toimii noin kaksitoista viinintuottajaa. Alue sai D.O.-statuksen vuonna 1995.

Lue lisää »

Bodegas Añadas

Bodegas Añadaksen CARE-brändi on saanut nimensä roomalaisilta, ja se juontaa juurensa Cariñena-kaupungista. Care tarkoittaa myös välittämistä, joka näkyy tuottajan viininvalmistuksessa.

Lue lisää »

Bodegas del Saz

La Manchassa sijaitseva viinitalo, jonka tarhoilla kasvaa alueen alkuperäislajikkeita ja kansainvälisiä suosikkeja. Perustettu vuonna 1930.

Lue lisää »

Bodegas José Pariente

Viinitalo on nimetty 1960-luvulla ensimmäiset köynnöksensä istuttaneen José Parienten mukaan. Alussa tuotanto oli hyvin pienimuotoista, mutta Josén usko Ruedan erityiseen maaperään ja Verdejo-lajikkeeseen oli vankkumaton.

Lue lisää »

Bodegas Parra Jimenez

La Manchassa Espanjassa sijaitsee Parran perheen luomuviinitalo. Viinit ovat tyyliltään helposti lähestyttäviä ja vivahteikkaita.

Lue lisää »

Bodegas Roqueta

Ramón Roqueta perusti Bodega Roquetan vuonna 1898. Perhe oli alueella jo 1100-luvulla, ja nyt viinitilaa pyörittää neljäs sukupolvi.

Lue lisää »

Cannonball Wine

Voiko Cannonball -nimistä viininvalmistajaa ottaa vakavasti? Tottakai!

Lue lisää »

Cantina di Negrar

Cantina di Negrar perustettiin kuuden viljelijän yhteistyöstä 1933. Talon viinit ovat voittaneet useita palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa ja vuonna 2012 Cantina di Negrar valittiin Veneton parhaaksi tuottajaksi.

Lue lisää »

Cantine Capetta

Cantine Capetta valmistaa laadukkaita viinejä Piemontessa, Pohjois-italiassa.

Lue lisää »

Carr's

United Biscuits valmistaa sekä herkulliset digestivekeksit että myös juustotarjotinten voileipäkeksi. Carr’s keksien ainutlaatuisen koostumuksen ja laadun taustalla ovat pitkät perinteet.

Lue Lisää » »

Casa Gheller

Casa Gheller on nimetty vanhan viinintekijäsuvun mukaan. Suvun juuret juontavat pitkälle historiaan Valdobbiadenen viinintuotantoalueella. Casa Gheller on tunnettu korkealaatuisista ja alueen perinteitä kunnioittavista viineistään.

Lue lisää »

Casa Vinicola Botter

Casa Vinicola Botter tuottaa viinejä useilla alueilla Italiassa. Yrityksen yksi tärkeimmistä arvoista laadukkaiden viinien tuotannossa on niiden valmistaminen ympäristöystävällisesti.

Lue lisää »

Champagne A.Bergere

Albert Bergère perusti A.Bergèren samppanjatalon vuonna 1949. A.Bergèren viinitarhat sijaisevat pääosin Fèrebriangesissa, Etogesissa ja Congyssa.

Lue lisää »

Champagne De Sousa

Maailman myllerrykset ovat joskus alkuja uskomattomille tarinoille. De Sousan tarina on yksi niistä.

Lue lisää »

Château Musar

Château Musar on tuottanut viinejä Bekaanlaaksossa vuodesta 1930. Perustaja Gaston Hochar oli vain 20-vuotias kun hän päätti tehdä kansainvälisellä skaalalla huippulaadukkaan viinin. Päätöksen innoittajana toimi Gastonin lukuisat matkat Bordeaux’hin, mutta hän halusi myös kunnioittaa Libanonin 6000-vuotista viinihistoriaa. Tänäkin päivänä viineistä hehkuu täysin oma tyylinsä, jota ei löydä mistään muualta.

Lue lisää »

Collet

Raoul Collet nimellä on samppanjaa tuotettu vuodesta 1926. Collet on tänä päivänä COGEVIn suurin brändi; vuosituotanto on n. 700 000 pulloa. Colletin samppanjatalo sijaitsee historiallisessa Aÿn kylässä ja siihen kuuluu yli 700 viininviljelijää.

Lue lisää »

Colman's

Colman's nimi yhdistyy vahvasti englantilaisiin perinteisiin ja sinappeihin, joita se jo vuodesta 1814 on valmistanut.

Lue lisää » »

Conte Ricci

Lue lisää »

Cosecheros & Criadores

Cosecheros & Criadores viinitalon luomuviinit tulevat Riojassa sijaitsevalta viinitilalta, mutta rypäleet ovat kasvaneet La Manchan kuuman auringon alla Keski-Espanjassa. Laadukasta luomuviiniä järkevään hintaan.

Lue lisää »

Del Monte

Del Monte on yksi maailman johtavista säilykehedelmien ja tuoremehujen valmistajista ja tunnettu tavaramerkki myös Suomessa.

Lue lisää » »

Domaine Chanson

Chansonin viinit ovat saaneet lukuisia palkintoja viime vuosien aikana kansainvälisissä viinikilpailuissa, mikä kuvastaa viinien hienoa laatua.

Lue lisää »

Domaine de l'Idylle

Francois Tiollierin vuonna 1840 perustama, nyt jo 180-vuotias viinitalo, on edelleen Tiollierin suvun omistuksessa. Tilan viinitarhoilla Alppien rinteillä viljellään vanhoja alkuperäislajikkeita.

Lue lisää »

Domaine Lafage

Lafagen tilalla Etelä-Ranskassa on erikoistuttu vanhoihin köynnöksiin; osa köynnöksistä on jopa 75 vuotta vanhoja.

Lue lisää »

Domaine Rieflé

Domaine Rieflé keskittyy tuotannossaan luomuun ja on muutenkin hieman erilainen tuottaja filosofialtaan.

Lue lisää »

Domdechant Werner

Vuonna 1780 Domdechant Werner sai haltuunsa Hocheimer viinitilan. Tilalla tehdään viinejä jo seitsemännessä sukupolvessa. Tila sijaitsee Saksassa Rheingaun alueella.

Lue lisää »

Don Sebastiani and Sons

Don Sebastiani ja hänen kaksi poikaansa Donny ja August perustivat vuonna 2001 yrityksen ”Don Sebastiani & Sons”. Tänä päivänä yritystä johtaa Donny Sebastiani. Don Sebastiani & Sonsin juuret ovat Sonomassa, mutta heillä on toimintaa myös muualla.

Lue lisää »

Donatushof

Donatushofin viinitalo on nimetty Saint Donatus –pyhimyksen mukaan. Pyhimyksen nimi tarkoittaa suomeksi ”jumalan lahjaa”. Saint Donatuksen on toivottu suojelevan viinitarhoja kaikilta ilmasta tulevilta vaaroilta kuten raesateilta, ukkosmyrskyiltä tai meteoriiteilta.

Lue lisää »

Emendis

Emendis –viinitalo nimettiin tilalla tiettävästi vuonna 1186 asuneen ensimmäisen naisen kunniaksi. Nimi symboloi arvoja, jotka ovat tuottajalle tärkeitä – historia ja kokemus sidottuna nykyaikaiseen tekniikkaan, tyylikkyys ja naisille tyypillinen kuudes aisti…

Lue lisää »

Eva Group

Vuonna 1918 perustettu baskimaalainen yritys aloitti toimintansa valmistamalla luonnonmukaisilla menetelmillä siideriä myytäväksi naapuriprovinsseissa. Nykyisin yritys tuottaa erittäin laajan repertuaarin erilaisia nimikkeitä ja vievät tuotteitaan yli 60 maahan.

Lue lisää »

Fattoria San Michele a Torri

Fattoria San Michele a Torrin luomusertifioidut viinitarhat sijaitsevat Toscanan arvostetuilla viinialueilla Chianti Classicossa ja Chianti Colli Fiorentinissa.

Lue lisää »

Filipinos

Lue lisää » »

Finca la Celia

Finca La Celian talo on ensimmäisiä viinitaloja joka 1800-luvun lopulla istutti Ranskasta tuodun Malbec- viiniköynnöksen Uco Valleyyn Mendozaan. La Celian viinit ilmaisevat alueen maaperää upeasti, ne ovat harmonisia ja elegantteja.

Lue lisää »

Finca Montepedroso

Finca Montepedroson viinitila sijaitsee Ruedan parhaalla alueella. Viinien tunnusomaisimmat piirteet ovat niiden korkea laatu ja voimakas maaperän vaikutus.

Lue lisää »

Finca Valpiedra

Finca Valpiedran viinitarhat sijaitsevat Riojan parhaalla paikalla ja viinit ovat kansainvälisesti tunnettuja korkeasta laadustaan. Tila on kokonaisuudessaan ”single vineyard”.

Lue lisää »

Fisherman's Friend

Uskomaton tarina Fisherman’s Friendin takaa. Kuinka Fleetwoodilaisen apteekkarin Pohjois-Atlantin kalastajille 1800- luvulla kehittämä laivalääke valloitti maailman myrskyn tavoin.

Lue lisää » »

Foncalieu

Kuten osuuskunnan nimi ”Celliers du Nouveau Monde” kertoo, talon viininvalmistuksen tavoite on tuottaa moderneja viinejä kansainväliseen myyntiin.

Lue lisää »

Francois Arnaud

Francois Arnaudin ja Jean Francois Ranvierin omistama R&D Vins tuottaa viinejä Côtes du Rhonen alueelta.

Lue lisää »

Giesen Estate

Giesen Estate on Giesenin veljesten Theon, Alexin ja Marcelin yli 30-vuotias perheyritys Marlboroughssa. Giesen Estate kuuluu Uuden Seelannin 10 suurimman viinintuottajan joukkoon.

Lue lisää »

Hacienda Araucano

Colchaguan laaksossa Lololissa sijaitseva Hacienda Araucano on yksi arvostetun Francois Lurtonin viinitiloista.

Lue lisää »

HiPP

HiPP lastenruoka tarjoaa kuluttajille 100 % luomutuotteita ja on myös maailman suurin valmiiden luomulastenruokatuotteiden valmistaja.

Lue lisää » »

Il Molino di Grace

Gracen perhe toteutti pitkäaikaisen unelmansa viinitalosta Toscanassa 1990-luvun puolivälissä. Il Molino di Gracen ylistetyt chiantit ovat tulosta Toscanan terroirin ja Sangiovese-lajikkeen täydellisestä liitosta.

Lue lisää »

Jose Maria da Fonseca

José Maria da Fonseca on ollut alusta asti saman perheen omistuksessa. Nykyisin yritystä johtaa jo kuudes sukupolvi. Viinit valmistetaan perinteisistä portugalilaisista rypälelajikkeista moderneissa toimitiloissa.

Lue lisää »

Josef Drathen

Huippumodernilla viinitilalla kaikki tähtää tasalaatuisuuteen. Uusimman teknologian ja motivoituneen henkilökunnan avulla viinitalo on noussut yhdeksi alueen suurimmista.

Lue lisää »

Jules Destrooper

Lue lisää »

Kahurangi Estate

Kahurangi Estate on yksityinen boutique-viinitalo. Tilan omistajat Greg ja Amanda Day ovat omistautuneet viljelemään viinitarhoja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti sekä tuottamaan käsintehtyjä laadukkaita viinejä.

Lue lisää »

KWV

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

Lue lisää »

Laborie

Laborie Estate sijaitsee Paarlissa ja on yksi Etelä-Afrikan vanhimmista viinitiloista. Alueella on valmistettu korkealaatuisia viinejä jo 300 vuoden ajan.

Lue lisää »

Les Vignerons de Tutiac

Vuonna 1974 perustetusta osuuskunnasta on kasvanut yksi Ranskan johtavia AOC- ja "Côtes de Bordeaux" -viinien tuottajista.

Lue lisää »

LGI Wines

LGI tuottaa moderneja viinejä Languedocista, Cascognyistä ja Rhonesta kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin.

Lue lisää »

Long Wines

William Longin perustama Long Wines tuottaa ja markkinoi laadukkaita espanjalaisia viinejä globaaleille markkinoille.

Lue lisää »

Louis Felipe Edwards

Tänä päivänä LFE on Chilen suurin 100% perheomistuksessa oleva tila ja viiniä tuotetaan jopa 1850 hehtaarilla. Yrityksessä on aktiivisesti mukana kaksi sukupolvea ja viiniä viedään jo yli 70 maahan.

Lue lisää »

Mas den Gil

Mas d’en Gil on perheyritys, jonka valmistamat viinit ovat kansainvälisesti palkittuja ja erittäin arvostettuja.

Lue lisää »

Mc Vitie's

United Biscuits valmistaa sekä herkulliset digestivekeksit että myös juustotarjotinten voileipäkeksi. McVitie’s Digestive on aito ja alkuperäinen Digestive-keksi, jota on valmistettu vuodesta 1892 alkaen.

Lue lisää » »

Morando

Morando sijaitsee Piemontessa Astin, Cuneon ja Alessandrian lähellä. Morandon vuosituotanto on yli neljäkymmentä miljoonaa pulloa viiniä vuodessa.

Lue lisää »

MRG Wines

Lue lisää »

Parducci Wine Cellars

Parducci Wine Cellars on pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan Mendocinon alueen vanhin viinintuottaja. Tämä kolmannessa polvessa toimiva perheyritys on perustettu jo vuonna 1932. Yrityksen toimintaa leimaa laatutietoisuus sekä kestävään kehitykseen panostaminen, ja talo onkin USA:n ensimmäinen hiilineutraali viinintuottaja.

Lue lisää »

Pasqua Vigneti e Cantine

Pasqua Vigneti e Cantine on lähes 100-vuotias viinitalo, joka valmistaa korkealaatuisia italialaisia viinejä Venetossa. Pasqua ja on yksi Italian viinimarkkinoiden tärkeimmistä toimijoista.

Lue lisää »

Piasten

Piastenin valmistamat Candymex pastillit ovat hyvän makunsa, reilunkokoisen pussin ja edullisen hintansa ansiosta kivunneet menestystuotteiksi kautta Suomen.

Lue Lisää »

Robert Giraud

Arvostetun Château Timberlayn alkuperä ulottuu 1300-luvulle saakka. Nykyisin se on yksi lukuisista bordeauxlaisen Robert Giraud SAS:in tiloista.

Lue lisää »

Robertson's

Lue lisää »

Rudolf Müller

Rudolf Müller on yksi perinteikkäimmistä, mutta innovatiivisimmista viininvalmistajista Moselin laaksossa. Viinit valmistetaan uusimman teknologian avulla perinteitä kunnioittaen.

Lue lisää »

Stadlmann

Talon tekemät viinit ovat tasapainoisia ja harmonisia. Niissä yhdistyy upeasti hedelmäisyys, rakenne ja hienostuneisuus. Heille on tärkeää että viineissä erottuu selkeästi lajikkeen piirteet, terroir ja vuosikerta.

Lue lisää »

Steininger

Weingut Steininger on perinteikäs viininvalmistajaperhe useammassa sukupolvessa. Steiningerin viljellyimmät rypäleet ovat Grüner Veltliner ja Riesling. Steiningerin kuohuviinit ovat myös saaneet paljon tunnustusta.

Lue lisää »

Susana Balbo Wines

Susana Balbo Wines sijaitsee Argentiinassa Andien juurella, jossa on kaikki edellytykset huippuviinien valmistamiseen.

Lue lisää »

TABASCO® brand Pepper Sauce

Kolmen vuoden suolan kanssa tammitynnyrissä varastoinnin jälkeen on lisätty korkealaatuista viinietikkaa.

Lue lisää » »

Tenute Collesi

Pienessä italialaisessa Apacchion kylässä toimii artesaanioluita tuottava pienpanimo Collesi, jonka tuotanto nojaa kolmeen pääperiaatteeseen: intohimo, kokemus ja Äiti maan antimet.

Lue lisää »

Tenute SalvaTerra

Hyvän viinin valmistaminen vaatii kokemusta, taitoa, intohimoa, aikaa ja omistautumista. Tenute SalvaTerralla kaikki jakavat tämän vision.

Lue lisää »

Vidigal Wines

Vidigal Wines on yksityisomisteinen viinitila Leiriassa, Portugalissa. Tila on perustettu 1900-luvun alussa ja sillä on ollut lukuisia omistajia olemassaolonsa aikana. António Mendes Lopes osti tilan vuonna 1990 ja hän on nykyään Vidigal Winesin toimitusjohtaja. Mendes Lopesin johdolla tilalla on tehty suuria uudistuksia, joiden ansiosta Vidigalin tuotanto on kasvanut yli 3 miljoonaan pulloon vuodessa.

Lue lisää »

Villa Sandi

Villa Sandi on perustettu 1975. Nykyisin Villa Sandin omistaa jo kolmannessa sukupolvessa Moretti-Polegaton perhe. Vuosituotanto on 5,3 miljoonaa pulloa. Talon omistuksessa on 160 hehtaaria viiniviljelmiä.

Lue lisää »

Viñedos y Bodegas de la Marquesa

Valserranon tarina alkoi 1800 – luvun puolivälissä, kun Francisco Javier Solano y Eulate alkoi valmistaa viinejä Riojassa. Viinitalo on siirtymässä lähiaikoina jo viidennen sukupolven hoitoon.

Lue lisää »

Vivaldi

Vivaldi on moderni lähestymistapa viininvalmistukseen, ”projekti”, joka Valpolicellan alueella tuottaa erinomaisia viinejä tarkasti valikoitujen viinitarhojen rypäleistä. ”Appassimento” eli rypäleiden kuivatus on tärkeässä osassa Vivaldin viineissä.

Lue lisää »

Zaccagnini

Cantina Zaccagninin viinit ovat saaneet suurta arvostusta kansainvälisesti. Korkealaatuisten viinien valmistuksesta vastaavat Marcello Zaccagnini ja enologi Concezio Marulli.

Lue lisää »

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi