Hauskaa että löysit tänne! Lue osallistumisohjeet alta niin sinulla on mahdollisuus voittaa uniikit HiPP x Bugaboo Donkey 3 Mono -yhdistelmävaunut (arvo n. 1200 €), HiPP-tuotepaketteja, HiPP-pyyhesettejä ja paljon muuta. Osallistumisaika 1.4.–31.5.2022. Pääpalkinto arvotaan 1.6.2022 ja muita palkintoja arvotaan kaksi joka maanantai. Onnea matkaan!

Näin osallistut:

  1. Osta vähintään kolme (3) HiPP-tuotetta yhdellä kuitilla
  2. Ota kuva kuitista ja lataa se alla olevan lomakkeelle
  3. Täytä yhteystietosi lomakkeelle
  4. Osallistu arvontaan klikkaamalla “Osallistu arvontaan”

Olisimme todella iloisia jos haluaisit vastata seuraavaan kysymykseen (ei pakollinen): mikä on sinun suosikkisi HiPP-lastenruokapakkauksista ja miksi?

 

Osallistumisehdot

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Arvid Nordquist -konsernin alla toimivan HiPP-tuotemerkin markkinointiosasto, joka markkinoi, myy ja jakelee HiPP-lastenruokia Suomessa. Arvontaa ei suoriteta yhteistyössä Bugaboon kanssa. Kysymykset arvontaan liittyen voi esittää täällä. Oy Arvid Nordquist Finland Ab PL 153 00381 Helsinki.

Osallistuminen ja voittajien arpominen
Markkinointitiimi arpoo joka maanantai kaksi (2) palkintoa niiden arvontaan osallistuneiden kesken, jotka ovat lähettäneet osallistumisensa viimeksi kuluneen viikon aikana. Jos olet osallistunut arvontaan etkä ole voittanut, niin osallistut automaattisesti seuraavaan arvontaan sekä pääpalkinnon arvontaan. Jokainen uusi ostokuitti on uusi arpa, eli voit näin nostaa voittomahdollisuuksiasi.

Pääpalkinto arvotaan 1.6.2022. Oy Arvid Nordquist Finland Ab pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen Oy Arvid Nordquist Finland Ab:lle palkinnon luovutusta varten. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Järjestäjälle ja arvonnan toteuttajalle oikeuden julkaista nimensä ja asuinpaikkakuntansa markkinointitarkoituksiin Järjestäjän ja arvonnan toteuttajan verkkosivustoilla, julkaisuissa tai sosiaalisen median kanavissa.

Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta tiedossa olevalla sähköpostilla 14.6.2022 mennessä, arvotaan uusi voittaja 15.6.2022. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 30.6.2022 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

Voitot
Arvonnan päävoitto on Bugaboo Donkey 3 Mono -yhdistelmävaunut (sis. 1 kpl Bugaboo Alu Base (runko, kehikko ja turvakaari)*, Style Set Grey Melange (perusistuin, sivulaukkukori, alavaunuhylly, vaunukoppa, pehmeä kansi), 1 kpl Sun Canopy Grey Melange (aurinkokatos)* *Huom! yhdelle lapselle. Pääpalkinnon eli vaunujen arvo on n. 1200 €, ja niissä on kaunis brodeeraus. Vaunuissa on huippuominaisuuksia kuten tuulta ja vettä hylkivät, konepestävät kankaat, paljon säilytystilaa ja puhkeamattomat pyörät. Muut arvontavoitot ovat HiPP-tuotepaketit (sisältää valikoiman HiPP-tuotteita ja HiPP-kangaskassin, yhteisarvo n. 50 €) joita arvotaan 7 kpl ja HiPP-pyyhesetit (arvo n. 30 €) joita arvotaan 10 kpl. Lisäksi arvotaan yksi Lastentarvike-tuotepaketti jonka arvo on n. 79 € (Emma Vaunutarvikepaketti joka sisältää kuomuverhon, mukitelineen, klipsit, kassikoukut ja aurinkovarjon) ja yksi Lastentarvike-tuotepaketti jonka arvo on n. 21 € (Emma Ruokailupaketti joka sisältää maistelututin, syöttölusikat, smoothiepussin imukorkit, ruokalaput ja sporttipullon). Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Voitosta aiheutuva mahdollinen vero on voittajan vastuulla.

Henkilötietojen käsittely
Annetut yhteystiedot käsitellään yleisten tietosuoja-asetusten mukaisesti. Yhteystietoja käytetään ainoastaan Arvid Nordquist -konsernin sisällä, tämän arvonnan yhteydessä. Osallistumisajan päätyttyä yhteystiedot poistetaan järjestelmästämme. Yksittäistä henkilöä koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esimerkiksi henkilön omasta tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Voit lukea henkilötietokäytännöstämme enemmän täällä .

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n ja niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvontaan osallistuu ostamalla kerralla kolme (3) kappaletta mitä tahansa HiPP-tuotetta ja lataamalla kuvan kyseisestä ostokuitista arvontasivulle. HiPP-tuotteita saa ostaa mistä tahansa Suomessa toimivasta vähittäiskaupasta tai ruoan verkkokaupasta.

Osallistumisaika
Osallistumisaika 1.4.–31.5.2022 ellei toisin ilmoiteta.

Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Oy Arvid Nordquist Finland Ab ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuta ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.