Hauskaa että löysit tänne!

Lue osallistumisohjeet alta niin sinulla on mahdollisuus voittaa jokin seuraavista Stokke-tuotepaketeista:

• Stokke Sleepi V3 -palkintopaketti, arvo n. 1000 €
• Stokke Tripp Trapp -palkintopaketti, arvo n. 420 €
• Stokke Flexi Bath -palkintopaketti, arvo n. 60 €

Lisäksi arvomme 17 kpl HiPP-tuotepaketteja, yhden tuotepaketin arvo on n. 30 €. Osallistumisaika 1.4.–31.5.2023. Arvonta suoritetaan kahdessa erässä:
- 2.5.2023 arvotaan 10 kpl HiPP-tuotepaketteja.
- 1.6.2023 arvotaan Stokke-pääpalkinnot (3 kpl) ja 7 kpl HiPP-tuotepaketteja.

Näin osallistut:

  1. Osta vähintään kolme HiPP-tuotetta yhdellä kuitilla
  2. Ota kuva kuitista ja lataa se alla olevalle lomakkeelle
  3. Olisimme iloisia, jos vastaisit lomakkeella esitettyyn kysymykseen
  4. Täytä yhteystietosi lomakkeelle
  5. Osallistu arvontaan klikkaamalla “Osallistu arvontaan”

Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!


Kerro mielipiteesi. Miten olet kuullut HiPP-brändistä ensimmäisen kerran?
Suostumus

 

Osallistumisehdot

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Oy Arvid Nordquist Finland Ab -konsernin alla toimivan HiPP-tuotemerkin markkinointiosasto (myöhemmin Järjestäjä), joka markkinoi, myy ja levittää HiPP-lastenruokia Suomessa. Arvontaa ei suoriteta yhteistyössä Stokken kanssa. Kysymykset arvontaan liittyen voi esittää täällä: https://www.hipp.fi/tietoa-hippistae/tietoa-hippistae/ota-yhteyttae/ota-yhteyttae/

Oy Arvid Nordquist Finland Ab
PL 153
00381 Helsinki

Osallistuminen ja voittajien arpominen

Jos olet osallistunut arvontaan etkä ole voittanut, osallistut automaattisesti seuraavaan arvontaan sekä pääpalkinnon arvontaan. Jokainen uusi ostokuitti on uusi arpa, eli voit näin parantaa voittomahdollisuuksiasi. 

Arvonnat suoritetaan 2.5.2023 ja 1.6.2023. Oy Arvid Nordquist Finland Ab pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen Oy Arvid Nordquist Finland Ab:lle palkinnon luovutusta varten.

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Järjestäjälle ja arvonnan toteuttajalle oikeuden julkaista nimensä ja asuinpaikkakuntansa markkinointitarkoituksiin Järjestäjän ja arvonnan toteuttajan verkkosivustoilla, julkaisuissa tai sosiaalisen median kanavissa.

Palkinnot luovutetaan voittajalle erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta tiedossa olevalla puhelinnumerolla tai sähköpostilla 14.6.2023 mennessä, arvotaan uusi voittaja 17.6.2023. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 30.6.2023 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

Voitot

Arvonnan päävoittoja on kolme:

  • Stokke Sleepi V3 -palkintopaketti (arvo n. 1000 €) sisältää Stokke Sleepi V3 -sängyn (1 kpl), Sleepi-muotoonommellun lakanan (1 kpl), patjan V3 (1 kpl), verhotangon (1 kpl), verhon (1 kpl), Nattou-huovan (1 kpl) ja HiPP-pehmopupun (1 kpl).
  • Stokke Tripp Trapp -palkintopaketti (arvo n. 420 €) sisältää Tripp Trapp -syöttötuolin (1 kpl), valjaat (1 kpl) ja vauvasetin (1 kpl), istuinpehmusteen (1 kpl), HiPP-mukin (1 kpl), HiPP-ruokalapun (1 kpl), HiPP-lusikan (1 kpl) ja HiPP-tuotepaketin.
  • Stokke Flexi Bath -palkintopaketti (arvo n. 60 €) sisältää Flexi Bath Large -kylpyammeen (1 kpl), HiPP-käsisaippuan (1 kpl) ja HiPP-shampoon (1 kpl).

Lisäksi arvotaan 17 kpl HiPP-tuotepaketteja, jotka sisältävät valikoiman HIPP-tuotteita. Yhden HiPP-tuotepaketin arvo n. 30 €.

Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Voitosta aiheutuva mahdollinen vero on voittajan vastuulla.

Henkilötietojen käsittely

Annetut yhteystiedot käsitellään yleisten tietosuoja-asetusten mukaisesti. Yhteystietoja käytetään ainoastaan Oy Arvid Nordquist Finland Ab -konsernin sisällä, tämän arvonnan yhteydessä. Osallistumisajan päätyttyä yhteystiedot poistetaan järjestelmästämme. Yksittäistä henkilöä koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esimerkiksi henkilön omasta tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Voit lukea henkilötietokäytännöstämme enemmän täällä: https://www.hipp.fi/tietosuoja/

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n ja niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvontaan osallistuu ostamalla kerralla kolme (3) kappaletta mitä tahansa HiPP-tuotetta ja lataamalla kuvan kyseisestä ostokuitista arvontasivulle. HiPP-tuotteita saa ostaa mistä tahansa Suomessa toimivasta vähittäiskaupasta tai ruoan verkkokaupasta. Ei ostopakkoa, arvontaan voi myös osallistua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hippbabyclub@arvidnordquist.fi

Osallistumisaika

Osallistumisaika 1.4.31.5.2023 ellei toisin ilmoiteta.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Oy Arvid Nordquist Finland Ab ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.