Ricola

Yrtit ovat Ricolan sydän. Jokaiseen tuotteeseen on pakattu lääkeyrttien luonnollinen, hyvää tekevä vaikutus.

Luonto on paras lääke – tämän viisauden mukaisesti ihmiset ovat jo vuosisatojen ajan hoitaneet eri vaivoja, sairauksia ja kipuja eri kasvien avulla. Ricolan tuotteisiin käytetyt yrtit on valikoitu sekä vanhan perimätiedon että tieteellisten tutkimustulosten perusteella. Ricola yrtit kasvatetaan luonnollisissa oloissa Sveitsin vuoristoalueilla kaukana suurista asutusalueista ja teistä.

Yrteistä voimansa saavat myös Ricola Yrttijuomajauheet. Ricola Yrttijuomat ovat todellista pikajuomaa – jättäen sinulle enemmän aikaa nauttia! Lisää vain tarvittava määrä yrttijuomajauhetta teekannuun tai kuppiin, lisää kiehuvaa vettä, sekoita ja nauti.

Ricola yrttijuomat sisältävät vain tieteellisesti tutkittuja lääkekasveja, joita viljellään Sveitsin maaseudulla luonnonmukaisin menetelmin ja arvoin. Hellävaraisten tuotantoprosessien avulla yrttien vaikuttavat ainesosat sekä maku saadaan säilymään parhaalla mahdollisella tavalla. Ricola Original Herb sekä Hyvän Yön juomia voit nauttia makusi mukaan niin kylmänä kuin kuumanakin.

Nyt saatavilla myös Ricola Herb kurkkupastilli. Ricola Herb Original on luonnollinen menthol pastilli, joka on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 13 yrtin sekoitusta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton ja sen valmistuksessa on käytetty vain luonnollisia aromeja ja väriaineita.