Storck valmistaa suklaa- ja toffeemakeisia kaikenikäisten makuun

Yli 100 vuoden ajan on Storckilla ollut yksi tavoite ylitse muiden: tarjota ihmisille iloa. Joka päivä ja kaikkialla maailmassa, Storckin makeisbrändit ilahduttavat ihmisiä ja tekevät elämästä askeleen herkullisempaa.

Toffifee

Toffifee koostuu rapeasta hasselpähkinästä upotettuna toffeehen ja nougatiin, loppusilauksen antaa pisara tummaa suklaata pinnalla.

Kun Storck ensimmäisen kerran vuonna 1973 yhdisti nämä neljä suosittua makeisraaka-ainetta, syntyi ainutlaatuinen menestystuote - Toffifee. Tänä päivänä Toffifeeta myydään yli 60 maassa. Sen ajatuksena on maistua yhtä hyvältä jokaiselle perheenjäsenelle, lapsista vanhuksiin.

Lisätietoja Toffifeesta löydät osoitteesta www.toffifee.com

 

Werther’s Original

Storckin konvehtitehtaan perustamisen aikoihin makeismestari Gustav Nebel kehitti uransa hienoimman makeisen. Tämä makeinen valmistettiin tuoreesta kermasta, aidosta voista, valkoisesta sekä ruskeasta sokerista ja ripauksesta suolaa. Gustav Nebel nimesi mestariteoksensa rakkaan kotikylänsä mukaan Werther’s Originaliksi. Yhä tänä päivänä Werther’s Original, klassinen kermakaramelli valmistetaan alkuperäisreseptillä. Storck vaalii Gustav Nebelin ylvästä perintöä pitämällä kiinni puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Valmistuksen perustana on siis saada Werther’s Original maistumaan juuri siltä kuin se on aina maistunut!
Lue lisää www.werthers-original.com

 

Riesen

Kun runsas suklaatoffee ja vahva tumma suklaa yhdistyvät täyteläiseksi makeiseks, syntyy nautinto nimeltään Riesen. Riesen mausta tekee ainutlaatuisen siinä käytetty erityinen Gavoa kaakaosekoitus.

Tutustu tarkemmin Rieseniin osoitteessa www.riesen.com