Candidato Rosé Espanja Väriltään hennon vadelmanpunainen, hieman sinertävät reunukset. Tuoksussa mansikkaisuutta ja vadelmaisuutta jä häivähdys cassista. Maultaan samettinen ja runsaan marjaisa.
Candidato Tempranillo Joven Espanja Väri tumman punainen sinertävällä reunuksella. Tuoksusta tunnistaa tyypillisen espanjalaisen Tempranillon, cassista ja punaisia kypsiä marjoja. Maultaan
Candidato Viura Espanja Väri sitruunankeltainen vihertävällä reunuksella. Tuoksu on aromaattinen ja hedelmäinen, siitä löytyy päärynää, persikkaa, sitruunaa ja greippiä sekä kukkaisuutta. Maultaan
CARE Garnacha Syrah Tummanpunainen väri, jossa on purppuran vivahteita. Kypsä, tummien marjojen tuoksu ja runsaan hedelmäinen maku, josta löytyy mausteita, marjaisuutta, orvokkia ja kevyttä tammea.
Champagne A.Bergère Sélection Brut Ranska Väri on kirkkaan kullan keltainen. Tuoksussa kukkaisuus ja hedelmäisyys hienosti tasapainossa. Maku on sitruksinen, hedelmäinen sekä hennon paahteinen.
Champagne A.Bergère Blanc de Blancs Brut Ranska Tuoksussa sitruksen, nektariinin ja persikan aromeita sekä kevyttä paahteisuutta. Elegantti ja hedelmäinen samppanja, dosage 7-8 g/l. Rypäleet
Chanson Viré-Clessé Ranska, Bourgogne Chanson Viré-Clessé on kukkaisaromaattinen, sitruksinen ja mineraalinen. Maku seuraa tuoksua, se on sitrushedelmäinen ja mineraalinen. Erittäin tasapainoinen
Chateau Musar 1998 Viileän vuosikerran huippuviini, jonka kauniisti kypsynyttä makumaailmaa dominoi Cinsault -rypäleen aromaattisuus. Elegantti kokonaisuus, jossa pehmeäksi kypsynyttä hedelmää,
Chateau Musar 2004 Verrattain viileähkö vuosi antoi rypäleille pitkän kypsymiskauden. Kauden loppuun sattunut viikon lämpöaalto juuri ennen sadonkorjuuta nosti rypäleiden sokeri- ja happotasot
Chateau Musar 2010 Syvän tummanpunainen viini, jonka tuoksussa on vienosti rusinaa, seetripuuta sekä luumua ja kevyitä kanelimaisia vivahteita. Vuosikerta 2010 on maultaan maukas ja yrttinen viini
Nämä sivut sisältävät alkoholimainontaa ja ovat tarkoitettu Sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta. Oletko ravintola-asiakas? Klikkaa tästä