Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


Vähennä vaikutustasi ympäristöön

100 % kestävän kehityksen mukaista sertifioitua kahvia

Vähennä vaikutustasi ympäristöön

Vähennä vaikutustasi ympäristöön ja ihmisiin tekemällä yhteistyötä kanssamme.

100 % kestävän kehityksen mukaista sertifioitua kahvia

Arvid Nordquist takaa, että kesäkuusta 2014 lähtien koko kahvivalikoimamme tuotetaan kestävän kehityksen mukaisin viljelymenetelmin ja että työympäristössä sekä -ehdoissa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Tämän vuoksi valikoimamme koostuu UTZ-, Reilu kaupan-, Rainforest Alliance- ja KRAV -sertifioiduista tuotteista. Sertifioinnit edellyttävät, että viljelijät toimivat lukuisten vaatimusten mukaisesti. Ne takaavat myös asiakkaille, että kolmansien osapuolien tekemät vuosittaiset kontrollit on suoritettu, jotta voidaan varmistaa, että seuraavia vaatimuksia noudatetaan:

Paremmat työskentelyolosuhteet
Paremmat taloudelliset ehdot
Ympäristöstä huolehtiminen
Seuraavasta sukupolvesta huolehtiminen
Lapsityövoiman vastainen työ
Demokratian edistäminen

Haluamme, että kuluttajamme ja asiakkaamme saavat takuuvarmasti nauttia hyvän makuisesta Arvid Nordquist -kahvista, jossa on hyvä jälkimaku.

Teemme aktiivisesti töitä ympäristön hyväksi ja asetamme vuosittaisia tavoitteita ympäristövaikutuksemme vähentämiseksi. Kompensoimme kahvintuotannostamme jäljelle jäävän ympäristövaikutuksen 100 %:sti aina viljelytiloilta kaupanhyllyille asti.

Peter Dannqvist, Arvid Nordquistin kestävän kehityksen vastaava

100 % ilmastokompensoitua kahvia

Uskomme, että ympäristöstä huolehtiminen antaa kahvinjuonnille vaikuttavamman makukokemuksen. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että kuluttajien mielestä kahvi maistuu paremmalta, jos sillä on ympäristömerkki. Siksi pyrimme jatkuvasti pienentämään ympäristövaikutustamme koko arvoketjussa asettamalla tavoitteita ja valitsemalla valikoimaamme vain kestävän kehityksen mukaista, sertifioitua kahvia. Paahtimollamme on ISO 14001 -sertifiointi, ja jäljelle jäävän ympäristövaikutuksen kompensoimme 100 %:sti aina viljelytiloilta varastoon asti.  Lue lisää kompensaatiotyöstämme ilmaston hyväksi.

Jokaista juotua Arvid Nordquist -kahvikuppia kohti istutetaan puu kahvinkasvatusmaiden hakatuille metsäalueille. Tällä on positiivinen vaikutus ilmastoon, ja se parantaa maanlaatua sekä vedensaatavuutta ja lisää kasvien sekä eläinten määrää. Tämä luo myös uusia taloudellisia mahdollisuuksia asiaan kuuluville yhteisöille ja ihmisille. Lue lisää puiden istutuksen hyödyistä.

Valitsitpa minkä tahansa kahvilaadun valikoimastamme me huolehdimme, että ympäristöön ja ihmisiin kohdistuva ympäristövaikutus pienenee. Valinnoillasi on väliä!

Testaa ilmastolaskuriamme ja selvitä, miten paljon yrityksesi voisi vähentää ympäristövaikutustaan valitsemalla Arvid Nordquist -kahvin (Laskuri on ruotsiksi)

100 % Arabica-papuja

Käytämme vain hienoimpia papuja, jotka viljellään ja korjataan parhaimmissa olosuhteissa ja joissa on runsaan vivahteikas maku. Arvid Nordquist -kahvi on valmistettu aina valikoiduilta tiloilta tulevista 100 % Arabica-pavuista. Kahvipapujen valinta on erittäin tärkeä kahvin makuun vaikuttava tekijä. Siksi Arvid Nordquist -kahvi on tunnettu kuluttajien keskuudessa hyvästä maustaan ja suosiostaan. Valmistamme kahvia vuosikausien kokemuksella, omistautumisella ja intohimolla, sillä huolella valmistetuista, korkealuokkaisista pavuista valmistettu kahvi maistuu yksinkertaisesti paremmalta.