Arvid Nordquist Pressiado
Pressiado

Pressiado

Tummapaahto — Miellyttävä & Pähkinäinen

Pressokannu on yksi parhaimmista tavoista keittää kahvia. Pressokannulla keittäminen on nimittäin nouseva trendi ja yhä useampi löytää tämän vaihtoehdon.
Esilämmitä kannu. Keitä vesi. Annosta kahvi kuppimäärän mukaan. Kaada vesi kannuun ja sekoita lusikalla. Anna vetää noin 4 minuuttia ja purista sitten kahvi kannun pohjalle.
 
Nauti täyteläisestä kahvituokiosta jossa on nekun ja mantelin sävy.

Paahto
Tummapaahto
Happamuus
Kevyt
Mausteisuus
Kinuski
Täyteläisyys
Pyöreä
Hedelmäisyys
Karhunvatukka
Pähkina/suklaa
Manteli

Keittotapa

Presso tai perkolaattori.

100% sertifioituja Arabicapapuja seuraavista maista

Brasilia, Indonesia, Itä-Afrikka, Keski-Amerikka ja Kolumbia.

Kahvin pitää maistua hyvältä, myös jälkeenpäin. Haluammekin tuottaa kahvimme siten, että se lisää ihmisten hyvinvointia ja johtaa yhteiskunnan kestävään kehitykseen. Sertifioinnillamme takaamme sen, että nämä tavoitteet saavutetaan. 

Lue lisää sertifoiduista pavuista