100 % ILMASTOKOMPENSOITUA KAHVIA

VÄLITÄMME PLANEETASTAMME

Jokainen kupillinen Arvid Nordquist -kahvia auttaa istuttamaan puita kahvintuottajamaiden paljaaksi hakatuille alueille.

Kahvintuotannon hiilidioksidipäästöt syntyvät viljelystä, kuljetuksesta ja paahtamisesta. Me Arvid Nordquistilla pyrimme aktiivisesti vähentämään näitä päästöjä ja ympäristövaikutustamme. Istuttamalla puita kahvintuottajamaihin kompensoimme hiilidioksidipäästöjä, joiden syntymistä emme vielä pysty estämään. 

KOKONAAN ILMASTOKOMPENSOITU

Olemme laskeneet kahvituotantomme hiilijalanjäljen koko matkalta raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi asti. Kompensoimme kahvintuotannostamme jäljelle jäävän ympäristövaikutuksen 100-prosenttisesti aina viljelmiltä myymälöiden hyllyille asti ostamalla ilmastokompensaatiosertifikaatteja. Jokainen sertifikaatti on jäljitettävissä ainutlaatuisen sarjanumeron avulla.

PUIDEN ISTUTTAMINEN

Puiden istuttaminen on yksi monista tavoista kompensoida kasvihuonekaasupäästöjä. Suunnilleen 17 % maailman noin 6 miljardista tonnista hiilidioksidipäästöjä syntyy kestämättömästä maankäytöstä, josta metsien hävittäminen on yksi esimerkki. Keskisuuri puu kuitenkin nielee elämänsä aikana satoja kiloja hiilidioksidia. Siksi puiden istuttaminen on tehokas tapa sitoa hiilidioksidia ja tehdä palvelus ilmastolle.

POSITIIVINEN VAIKUTUS

Puut parantavat maaperää, veden saatavuutta ja kasvien ja eläinten paikallisia elinolosuhteita. Ne tarjoavat myös ihmisille ja yhteisöille ympärillään uusia taloudellisia mahdollisuuksia. Puiden istuttamista ja metsien hävittämisen vähentämistä pidetään kustannustehokkaimpana keinona kasvihuoneilmiön torjumiseksi.

HYVÄKSI IHMISILLE JA YMPÄRISTÖLLE

Metsityksellä on myönteisiä ilmastovaikutuksia. Se parantaa maaperää ja veden saatavuutta ja luo paremmat olosuhteet kasveille ja eläimille. Tämä luo myös uusia taloudellisia mahdollisuuksia yhteisöille ja ihmisille.

Lue lisää täältä