Voita polkypyörä tai Vaseline-tuotepaketti

Osallistut arvontaan täyttämällä alla olevan lomakkeen

Kilpailuun osallistuvien kesken arvomme 3kpl polkupyöriä sekä 3kpl Vaseline-tuotepaketteja (arvo 50€).

Kaikkien Vaseline-ihonhoitotuotteiden sisältämä huippulaadukas valkovaseliini hoitaa ja suojaa ihoa, antaen sille pitäkestoisen kosteutuksen ja suojan kuivuutta vastaan. 

Kilpailusäännöt:
1. Kampanja-aika 1.7.-31.8.2024

2. Kilpailuun osallistuaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen

3. Arvomme voittajat kilpailuajan päätyttyä ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Ikä

KILPAILUSÄÄNNÖT

Arvonnan järjestäjä:

Oy Arvid Nordquist Finland Ab
PL 153
00381 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 1.7.-31.8.2024 täytetty ilmottautumislomake kampanjasivulla. Arvontaan osallistutaan vastaamalla kilpailukysymykseen ja jättämällä yhteystiedot. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun.

Palkinnot:

Osallistujien kesken arvotaan kolme polkupyörää ja kolme tuotepakettia, jotka sisältävät Vaseline-tuotteita. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana kilpailuajan päätyttyä ja kun arvonta on suoritettu. Postitse toimitettavat palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonta:

Arvonta suoritetaan 10.9.2024 mennessä. Arvid Nordquist arpoo voittajat ja ilmoittaa näille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella 2 viikon kuluttua arvonnasta, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaakaan ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa arvota.

Voittajan on pyydettäessä todistettava ikänsä ja henkillöllisyytensä.

Järjestäjä suorittaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Järjestäjän vastuu:

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä tai tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Henkilötietojen käsittely:

Kilpailun yhteydessä vastaanotettuja henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi, voittajan kontaktoimiseksi ja palkintojen toimittamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Arvid Nordquist-konserni, joka vastaa kilpailun järjestämisestä. Järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistujien henkilötiedot poistetaan rekisteristä kun arvonta on suoritettu ja arvontapalkinnot luovutettu.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet:

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuta ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Oy Arvid Nordquist Finland Ab:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. 

Sääntöjen muutos:

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kilpailusivulla. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Vaseline-tuotemerkin omistaa Unilever Group.

Pohjoismaissa jakelijana toimii Arvid Nordquist.