yhdeltä ja samalta toimittajalta

Laatutuotteita

yhdeltä ja samalta toimittajalta

Arvid Nordquist tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteita sekä kokonaisratkaisuja juoma- ja maustealan tahoille. .

Valikoimassamme on viinejä, shampanjaa, oluita ja mausteita hyvän aterian kruunuksi, ja pystymme takaamaan aina hyvän maun sekä korkean laadun.

Laatuviinejä kaikkialta maailmasta

Valikoimassamme on viinejä kaikkialta maailmasta, joista suuri osa on luomutuotteita. Kaikki viininmyyjämme ovat koulutettuja sommeliereja ja omaavat laajan tuntemuksen viineistä, oluista ja shampanjasta. Heidän avullaan asiakkaamme pystyvät luomaan kilpailukykyisen ja hintatietoisen viinilistan.  Tutustu koko valikoimaan tästä.

 

100 % kestävän kehityksen mukaista ja sertifioitua ilmastokompensoitua kahvia

UTZ-, Reilun kaupan- ja KRAV -sertifioidun valikoiman avulla voidaan taata kestävän kehityksen mukaiset viljelykäytännöt, paremmat työskentelyolosuhteet ja taloudelliset ehdot sekä ehkäistä lapsityövoimaa ja syrjintää. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että viljelijöiden toimia valvotaan vuosittain. Lue lisää Arvid Nordquistin kestävän kehityksen mukaisesta valikoimasta.

Paahtimomme on myös saanut ympäristösertifioinnin ja kompensoimme jäljelle jäävän hiilidioksidipäästömme istuttamalla puita kahvintuottajamaiden hakatuille metsäalueille. Tällä on positiivinen vaikutus ilmastoon, maaperään ja vedensaantiin, ja samalla se auttaa paikallisia ihmisiä taistelussa köyhyyttä vastaan.

Vahvoja, tunnettuja tuotemerkkejä keittiöön

Elintarvikevalikoimamme sisältää vahvoja, kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten TABASCO®-maustekastike, Del Monte -mehut ja -säilykkeet, Sharwoods´s sekä monia muita, jotka soveltuvat sekä pöytätarjoiluun että suurkeittiöissä käytettäviksi.

Yhdessä löydämme toiminnallesi parhaan ratkaisun.