57 on Main

Etelä-Afrikka

57 on Main

Tuottaja:
KWV
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Pinotage, Shiraz
Maa:
Etelä-Afrikka
Alue:
Western Cape
Maku:
Täyteläinen ja runsasmakuinen
Vuosikerta:
2017
Alkoholipitoisuus:
14%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99451
Hinta tukussa:
€14,29
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Reilu kauppa, Kestävä kehitys
57 on Main

57 on Main on KWV:n viinintekijän Izele wan Blerkin käsialaa. Viinin maussa korostuvat kypsät kirsikat, mustaherukka ja tumma suklaa, joita tukee häivähdykset vaniljasta ja makeasta mausteisuudesta. Suunmyötäistä kokonaisuutta korostaa kypsä hedelmäisyys ja pitkä jälkimaku. 57 on Main sopii seurusteluviiniksi tai loistavasti yhteen liharuokien ja voimakkaiden pastaruokien kanssa.

57 on Main on paikka, jossa on tehty etelä-afrikkalaisen viinintuotannon innovaatioita jo vuodesta 1958. Tässä osoitteessa panoksensa antaneiden pioneerien kunniaksi on tehty täyteläinen punaviini 57 on Main.

57 on Main -viinin rypäleet tulevat Reilu Kauppa -sertifioiduilta tarhoilta Roodraaista. Saaduilla tuotoilla viinitilan työntekijöiden lapsille on perustettu lastentarha sekä koulu.

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Naudanliha, Grillatut ruoat, Lammas, Riista

KWV

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

Lisää tuottajasta