Bolla Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Italia

Bolla Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Tuottaja:
Bolla
Rypäle:
Glera
Maa:
Italia
Alue:
Veneto
Maku:
Raikas ja hedelmäinen
Alkoholipitoisuus:
11%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99500
Hinta tukussa:
€17,40
Lkm/pakkaus:
6
Bolla Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Tuore, hedelmäinen, runsas ja elegantti prosecco, miellyttävät ja kestävät kuplat. Tuoksussa on raikasta päärynää ja kukkaisuutta. Maku on tasapainoinen ja hedelmäinen, puhtaan päärynäinen ja siinä erottuu tyylikkäästi hieman paahteisuutta. Jäännössokeria viinissä on 15 g/l, ja se on täydellisesti integroitunut raikkaaseen makuun.

Bolla Valdobbiadene Prosecco on tehty käsityönä alusta loppuu rypäleiden poiminnasta lähtien. ”Valdobbiadene”-nimitys viittaa Proseccon tuotantoalueen historialliseen sydämeen ja sitä pidetään yhtenä kolmesta parhaasta Glera-rypäleiden kasvualueesta. Valdobbiadenen alueen viileämmän mikroilmaston ansiosta rypäleisiin kehittyy runsaampi hapokkuus ja erityisen puhdaspiirteinen aromaattisuus.

Bolla Valdobbiadene Proseccon rypäleet on poimittu syyskuussa ja hellävaraisen puristuksen jälkeen viini on käynyt villihiivojen kanssa, jonka ansiosta Gleralle ominainen raikas ja hedelmäinen luonne saadaan säilymään parhaiten. Viini saa kypsyä terästankeissa jopa 18-24 kuukauden ajan ennen pullotusta, ja pullossakin viini kypsyy jonkin aikaa ennenkuin se vapautetaan myyntiin.

Hapokkuus
Makeus
Hedelmäisyys

Sopivuus

Aperitiivi, Kala, Linturuoat, Salaatit

Bolla

Bollan filosofiana on tuottaa alkuperää kunnioittavia ja laadukkaita viinejä, kuitenkin rohkeasti omalla persoonallisella tyylillään. Yli 125 vuoden kokemus on tuonut menestystä ja arvostusta Bollan viineille kaikkialla maailmassa.

Lisää tuottajasta