Ca'Bianca Barbera d'Asti

Italia

Ca'Bianca Barbera d'Asti

Tuottaja:
Ca'Bianca
Rypäle:
Barbera
Maa:
Italia
Alue:
Piemonte
Maku:
Kuiva ja Tasapainonen
Vuosikerta:
2013
Alkoholipitoisuus:
14%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99495
Hinta tukussa:
€14,40
Lkm/pakkaus:
6
Ca'Bianca Barbera d'Asti

Ca'Bianca Barbera d'Asti on väriltään rubiininpunainen. Tuoksu on täyteläinen, auringon kuivattamia tummia marjoja, orvokkia ja mausteisuutta. Maussa runsaasti tummia marjoja, kuten karhunvatukkaa ja kirsikkaa ja mausteisuutta. Tasapainoiset ja pyöreät tanniinit. 

Ca'Bianca Barbera d'Asti Superiore kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan. Pitkä kypsytys tuo viiniin mausteisuuttaja vaniljaisuutta. Viini maistuu parhaiten viilennettynä noin 16 asteiseksi. Termi superiore tarkoittaa pidempää varastointia ja vahvuutta. Barolo ja Barbaresco voivat olla alueen tähtiä ja ilmeinen valinta lomalle ja juhlatilanteisiin, mutta Barbera on Italian oman perjantaiviini. Täydellinen pizzan ja pastan kumppaniksi.

 

 

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Itämainen/Maustettu ruoka, Juustot, Grillatut ruoat

Ca'Bianca

Ca'Biancan viinitalo on perustettu 1950-luvulla ja se omistaa 39 hehtaaria viinitarhoja Piemontessa. Viinintekijä Luigi Borgnan valvonnassa Ca’Biancan rypäleistä valmistuu moderneja viinejä. Tuotannon keskeisin kohde on nykyään Barbera d'Asti-lajike, joka soveltuu täydellisesti paikalliseen ilmastoon.

Lisää tuottajasta