Chateau Musar

Libanon

Chateau Musar

Tuottaja:
Château Musar
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Carignan
Maa:
Libanon
Alue:
Bekaadalen
Maku:
Mausteinen ja mehevä
Vuosikerta:
2012
Alkoholipitoisuus:
14,5%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99465
Hinta tukussa:
€39,95
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Matalasulfiittinen
Chateau Musar

Chateau Musar on syvän burgundinpunainen, tuoksu on täyteläinen ja aromikkaan hedelmäinen sisältäen viitteitä luumusta, viikunoista sekä lakritsista. Maultaan viini on kypsän ja tumman hedelmäinen. Esille nousevat myös kypsät, jopa hilloiset marjavivahteet. Tanniinit ovat mukavasti pyöristyneet ja maussa on hurmaavaa pituutta. Chateau Musar Red 2012 on jo tällä hetkellä upeasti kehittyneen oloinen ja eloisa vuosikerta. Oikein säilytettynä viini kehittyy ja säilyy vuosikausia.

Vuosi 2012 oli Libanonissa erittäin lämmin ja näin ollen rypäleisiin kehittyi paljon sokeria samaan aikaan kuin rypäleiden happotaso säilyi erinomaisena. Blendaus tehtiin helmikuussa 2015 ja viini pullotettiin saman vuoden kesän aikana. Viini vapautettiin markkinoille syksyllä 2019.

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Naudanliha, Juustot, Lammas, Riista

Château Musar

Château Musar on tuottanut viinejä Bekaanlaaksossa vuodesta 1930. Perustaja Gaston Hochar oli vain 20-vuotias kun hän päätti tehdä kansainvälisellä skaalalla huippulaadukkaan viinin. Päätöksen innoittajana toimi Gastonin lukuisat matkat Bordeaux’hin, mutta hän halusi myös kunnioittaa Libanonin 6000-vuotista viinihistoriaa. Tänäkin päivänä viineistä hehkuu täysin oma tyylinsä, jota ei löydä mistään muualta.

Lisää tuottajasta