Earth's Essence

Etelä-Afrikka

Earth's Essence

Tuottaja:
KWV
Rypäle:
Pinotage
Maa:
Etelä-Afrikka
Alue:
Western Cape
Maku:
Mausteinen ja mehevä
Vuosikerta:
2015
Alkoholipitoisuus:
14%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99409
Hinta tukussa:
€15,40
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Kestävä kehitys
Earth's Essence

Rubiininpunainen väri, jossa sinertävä reuna. Tuoksussa runsaasti hedelmää ja karpaloa. Maku on keskitäyteläinen, tanniinit pehmeitä ja tasapainoisia. Mikään tyypillinen Pinotage tämä ei ole, mutta suklaisia ja savuisia häivähdyksiä löytyy. Maussa on kuitenkin pääosassa pähkinäisyys, yrttisyys ja Rooibos -teen aromit. 

Tämä viini on valmistettu aivan uudenlaisella, patentoidulla menetelmällä! Rypäleet kasvavat Swartlandin tarhoilla ja ne poimitaan maalis-huhtikuussa. Vain parhaat niistä käytetään tähän viiniin. Rypälemehu käy kuorikontaktissa normaalia lyhyemmän ajan, jotta viini säilyy hedelmäisenä ja tanniinisuus kevyenä. Viinin todellinen erikoisuus on se, että se valmistetaan Rooibos- ja Honeybush -puiden avulla. Rooibos -puuta käytetään 5-7 vuotta teen tuottamiseen ja sen jälkeen siitä vuollaan lastuja, jotka laitetaan ikään kuin teepussissa viinin sekaan käymisen ajaksi. Puusta irtoaa viiniin makua, mutta myös antioksidantteja, jotka toimivat viinin luontaisina säilöntäaineina. Viiniin ei näin ollen ole lisätty sulfiittia. Viini on todellinen Etelä-Afrikan luonnontuote!

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Grillatut ruoat, Lammas, Riista, Possu

KWV

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

Lisää tuottajasta