Hochar Père & Fils

Libanon

Hochar Père & Fils

Tuottaja:
Château Musar
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Carignan, Cinsault, Grenache
Maa:
Libanon
Alue:
Bekaadalen
Maku:
Hedelmäinen ja runsasmakuinen
Vuosikerta:
2011
Alkoholipitoisuus:
14%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99544
Hinta tukussa:
€26,95
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Luomu, Matalasulfiittinen
Hochar Père & Fils

Hochar Père & Fils –viinin dominoiviin elementteihin kuuluu Grenache –rypälelajikkeen tuoma vieno makeus, siitäkin huolimatta että tämä lajike edustaa vain neljäsosaa blendin kokonaisuudesta. Tuoksusta on löydettävissä herkullisia vivahteita kypsistä marjoista sekä runsasta hedelmäisyyttä. Hedelmäistä makua tukevat mausteiset, kirsikkaiset, vadelmaiset sekä lakritsimaiset sävyt. Jälkimaku on pitkä ja erittäin miellyttävä. Dekantointi lisää tämän viinin nautittavuutta ja tarjoilulämpötilaksi suositellaan 16-18 astetta.

Rypäleet (50 % Cinsault, 30 % Grenache, 10 % Carignan, 10 % Cabernet Sauvignon) poimittiin käsin Aanan kylässä sijaitsevalta tarhalta, 1000 metrin korkeudessa. 15-30 päivää kestävän maseraation jälkeen viini siirrettiin ranskalaisiin tammitynnyreihin 9 kuukaudeksi.

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Juustot, Linturuoat, Possu

Château Musar

Château Musar on tuottanut viinejä Bekaanlaaksossa vuodesta 1930. Perustaja Gaston Hochar oli vain 20-vuotias kun hän päätti tehdä kansainvälisellä skaalalla huippulaadukkaan viinin. Päätöksen innoittajana toimi Gastonin lukuisat matkat Bordeaux’hin, mutta hän halusi myös kunnioittaa Libanonin 6000-vuotista viinihistoriaa. Tänäkin päivänä viineistä hehkuu täysin oma tyylinsä, jota ei löydä mistään muualta.

Lisää tuottajasta