KWV The Mentors Pinotage

Etelä-Afrikka

KWV The Mentors Pinotage

Tuottaja:
KWV
Rypäle:
Pinotage
Maa:
Etelä-Afrikka
Alue:
Coastal region
Maku:
Mausteinen ja mehevä
Vuosikerta:
2014
Alkoholipitoisuus:
14%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99303
Hinta tukussa:
€29,40
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Kestävä kehitys
KWV The Mentors Pinotage

Kaunis tummanpunainen väri. Runsas, mausteinen ja lämpimän hedelmäinen tuoksu, jossa aavistus mokkaa. Maku täyteläinen ja monivivahteinen. Runsaan maun kärjessä tuntuvat tummat marjat ja tyylikäs mausteisuus, loppuvaiheilla alueelle tyypillinen hennon savuinen ja paahteinen tuntuma voimistuu, mutta kokonaisuus on kaikkiaan hyvin rauhallinen, elegantti ja pitkä. Tämä on todellinen Pinotage -viinien Helmi!

Rypäleet kasvavat KWV:n parhailla tarhoilla; 90% Stellenboschin ja 10% Paarlin alueella. Käsin pomitut rypäleet käyvät läpi tarkan seulan; vain parhaat käytetään Mentors -sarjan viiniin. Viiniä kypsytetään 18 kuukautta Mentors -kellarissa; 85% ranskalaista ja 15% amerikkalaista tammea. 70% tynnyreistä on uusia. 

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Naudanliha, Grillatut ruoat, Riista

KWV

KWV sijaitsee kauniin Paarl-alueen sydämessä. Viinitehdas on maailman suurimpia, ja nykyäänkin käytössä oleva viinikellari rakennettiin vuonna 1930. Sitä on kunnostettu viime vuosien ajan perusteellisesti. Kellarissa on riveittäin tynnyreitä, enimmäkseen ranskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja unkarilaisia.

Lisää tuottajasta