Musar Jeune Red

Libanon

Musar Jeune Red

Tuottaja:
Château Musar
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Cinsault, Syrah
Maa:
Libanon
Alue:
Bekaadalen
Maku:
Täyteläinen ja runsasmakuinen
Vuosikerta:
2016
Alkoholipitoisuus:
13%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99545
Hinta tukussa:
€14,29
Lkm/pakkaus:
6
Sertifiointi:
Luomu, Matalasulfiittinen
Musar Jeune Red

Musar Jeune Red on väriltään syvän punainen ja tuoksussa korostuvat tummat marjat, mustaherukka sekä selkeät mausteiset ja savuisetkin vivahteet. Intensiivisessä maussa on runsaasti hedelmäisyyttä ja kirsikkaisuutta sekä hyvä hapokkuus. Tasapainoisessa kokonaisuudessa on melko pehmeät tanniinit ja pitkä, nautinnollinen jälkimaku.

Viini on kolmen rypälelajikkeen sekoitus:

Cinsault (50 %), Syrah (35 %) ja vanhoista, 1000 metrin korkeudessa kasvavista köynnöksistä saatavasta Cabernet Sauvignonista (15 %).

Musar Jeune on sarja helposti lähestyttäviä ja hedelmävetoisia viinejä, joiden valmistuksessa ei käytetä tammitynnyrikypsytystä. Näitä viinejä ei ole tarkoitettu kypsytettäviksi, vaan ovat nautittavimmillaan nuorina ja tuoreina.

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Naudanliha, Juustot, Lammas, Riista, Possu

Château Musar

Château Musar on tuottanut viinejä Bekaanlaaksossa vuodesta 1930. Perustaja Gaston Hochar oli vain 20-vuotias kun hän päätti tehdä kansainvälisellä skaalalla huippulaadukkaan viinin. Päätöksen innoittajana toimi Gastonin lukuisat matkat Bordeaux’hin, mutta hän halusi myös kunnioittaa Libanonin 6000-vuotista viinihistoriaa. Tänäkin päivänä viineistä hehkuu täysin oma tyylinsä, jota ei löydä mistään muualta.

Lisää tuottajasta