Parducci Small Lot Chardonnay

USA

Parducci Small Lot Chardonnay

Tuottaja:
Parducci Wine Cellars
Rypäle:
Chardonnay
Maa:
USA
Alue:
Mendocino County
Vuosikerta:
2016
Alkoholipitoisuus:
13,5%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99504
Hinta tukussa:
€18,90
Lkm/pakkaus:
6
Parducci Small Lot Chardonnay

Ryhdikäs ja runsaan hedelmäinen Chardonnay, jossa sopivassa suhteessa raikkautta ja hieman vaniljaista pehmeyttä. Osa viinistä saa kypsyä uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä, jolla saadaan viinille runkoa ja hieman paahteisuutta. Suurin osa viinistä käy kuitenkin terästankeissa, joka osaltaan korostaa viinin raikasta hedelmää. Viinistä löytyy makumaailman osalta päärynää, kypsää omenaa ja jälkimaussa on viitteitä kermatoffeesta.

Mendocino Countyssa sijaitsevat tarhat viettävät päivänsä hyvin aurinkoisessa ja lämpimässä ilmastossa. Öisin runsaat ja voimakkaat merivirtaukset tuovat rannikolta viileää ilmaa tiheän usvan muodossa, joka hellii ja hoitaa rypäleitä antaen niille lepoa ja kosteutta uuteen kasvupäivään.

Jäännössokeria 3 g/l.

Sopivuus

Kala, Linturuoat, Äyriäiset, Salaatit

Parducci Wine Cellars

Parducci Wine Cellars on pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan Mendocinon alueen vanhin viinintuottaja. Tämä kolmannessa polvessa toimiva perheyritys on perustettu jo vuonna 1932. Yrityksen toimintaa leimaa laatutietoisuus sekä kestävään kehitykseen panostaminen, ja talo onkin USA:n ensimmäinen hiilineutraali viinintuottaja.

Lisää tuottajasta