Porta 6 Espumante
Porta 6 Espumante

Portugali

Porta 6 Espumante

Tuottaja:
Vidigal Wines
Rypäle:
Chardonnay, Arinto, Fernão Pires
Maa:
Portugali
Alue:
Lissabon
Alkoholipitoisuus:
12,5%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99425
Hinta tukussa:
€10,40
Lkm/pakkaus:
6
Porta 6 Espumante

Suositun Porta 6 -tuoteperheen kuohuviini. Tämä Lissabonin viinialueella kasvatetuista rypäleistä valmistettu kuohuviini on erittäin kuiva, hapokas ja aromaattinen. Hedelmäisessä maussa korostuvat sitruksisuus ja omenaisuus. Pirteät ja kestävät kuplat.

Porta 6-viinit ovat innovatiivisen Vidigal Winesin uusinta uutta! Perinteisten etikettien tilalla on taiteilijan piirtämä näkymä Lissabonin vanhasta kaupungista. Ahtaat, kuvaukselliset kadut ja kujat, joilla raitiovaunut mahtuvat kuin ihmeen kaupalla kulkemaan ja pittoreskit rakennukset kaakelipäällysteisine seinineen ovat jo kauan ihastuttaneet matkailijoita. Kapsyylin kissa taituroi kitarallaan ja laulaa surumielistä fadoa: "Cheira bem, cheira a Lisboa - Tuoksuu hyvälle, tuoksuu Lissabonille!"

Hapokkuus
Makeus
Hedelmäisyys

Sopivuus

Aperitiivi, Kala, Äyriäiset, Salaatit, Charcuterie

Vidigal Wines

Vidigal Wines on yksityisomisteinen viinitila Leiriassa, Portugalissa. Tila on perustettu 1900-luvun alussa ja sillä on ollut lukuisia omistajia olemassaolonsa aikana. António Mendes Lopes osti tilan vuonna 1990 ja hän on nykyään Vidigal Winesin toimitusjohtaja. Mendes Lopesin johdolla tilalla on tehty suuria uudistuksia, joiden ansiosta Vidigalin tuotanto on kasvanut yli 3 miljoonaan pulloon vuodessa.

Lisää tuottajasta