Vigneti del Sole Amarone della Valpolicella DOCG

Italia

Vigneti del Sole Amarone della Valpolicella DOCG

Tuottaja:
Pasqua Vigneti e Cantine
Rypäle:
Negrara, Corvina, Corvinone, Rondinella
Maa:
Italia
Alue:
Veneto
Maku:
Täyteläinen ja runsasmakuinen
Vuosikerta:
2014
Alkoholipitoisuus:
15%
Koko:
750 ml
Tuotenro:
99588
Hinta tukussa:
€32,90
Lkm/pakkaus:
6
Vigneti del Sole Amarone della Valpolicella DOCG

Vigneti del Sole Amarone della Valpolicella DOCG on täyteläinen Amarone, jossa korostuvat tyylikkäästi herukka, karhunvatukka ja pähkinäisyys sekä hento vaniljaisuus. Maku on pyöreä ja runsas, tammi on hienosti integroitunut makuun, marjainen jälkimaku on pitkä. Jäännössokeria 9,5 g/l.

Viinitarhat sijaitsevat Valpantenan kivisillä ja kalkkipitoisilla rinteillä Koillis-Valpolicellassa. Lajikkeet Corvina 65%, Rondinella 25%, Corvinone 5%, Negrara 5%. Rypäleet poimitaan käsin ja valitaan huolellisesti ennen 3 kuukauden kuivatusta. Kuivatuksen aikana niiden sokeripitoisuus kasvaa jopa 30%. Tammikuun lopussa kuivatut viinirypäleet käyvät noin 25-30 päivää ennen puristamista. Malolaktisen käyminen tapahtuu terästankeissa. Viiniä kypsytetään noin 20 kuukautta ennen pullotusta, ja noin neljän kuukauden kuluttua pullotuksesta se vapautetaan myyntiin.

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Juustot, Charcuterie

Pasqua Vigneti e Cantine

Pasqua Vigneti e Cantine on lähes 100-vuotias viinitalo, joka valmistaa korkealaatuisia italialaisia viinejä Venetossa. Pasqua ja on yksi Italian viinimarkkinoiden tärkeimmistä toimijoista.

Lisää tuottajasta