Väri on intensiivisen granaatin punainen. Tuoksu on voimaisa, siinä on runsaasti kypsiä tummia marjoja, tummakirsikkaa sekä luumua, kukkaista aromaattisuutta ja mausteisuutta. Maultaan täyteläinen ja runsas, tanniinit ovat voimakkaat ja samettinen pehmeät.
Rypäleet on poimittu käsin syyskuun lopulla. Sen jälkeen niitä on kuivatettu hedelmäkoreissa 120 päivän ajan. Kypsytys ranskalaisessa tammessa, jonka jälkeen viini on levännyt pullossa vielä vähintään 6 kuukauden ajan.
Perinteiseen tyyliin tarjottaessa sopii riistaruokien, grillattujen ja haudutettujen liharuokien sekä voimakkaiden juustojen kanssa. Tarjoillaan 18-19˚C.
Vivaldi on moderni lähestymistapa viininvalmistukseen, ”projekti”, joka Valpolicellan alueella tuottaa erinomaisia viinejä tarkasti valikoitujen viinitarhojen rypäleistä. ”Appassimento” eli rypäleiden kuivatus on tärkeässä osassa Vivaldin viineissä.
Nämä sivut sisältävät alkoholimainontaa ja ovat tarkoitettu Sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta. Oletko ravintola-asiakas? Klikkaa tästä