De Loach Vineyards

De Loach Vineyards

De Loachin viinitarhat sijaitsevat alueen parhaimmilla ja viileimmillä alueilla. Russian River Valleyta onkin alettu kutsumaan ”Amerikan Bungundiksi”. Alue soveltuu erinomaisesti Chardonnayn ja Pinot Noirin viljelyyn.

Cecil De Loach perusti De Loachin vuonna 1975 ja tänä päivänä se kuuluu Kalifornian viinimaailman ikoneihin. Pääviinintekijä Greg La Follette on Pinot Noir –spesialisti ja hän on hyvin innostunut Bourgognesta. Hän on omistautunut ikivanhoille burgundin tekniikoille viininvalmistuksessa. Hänen ensimmäinen työpaikkansa oli kouluttautuminen Beaulieu Vineyardsin tilalla André Tchelistcheffin opissa, jota myös modernin, amerikkalaisen viininvalmistuksen kummisedäksi kutsutaan. 2003 vuodesta De Loach on kuulunut ranskalaiseen Boissetin viinitaloon

De Loach kunnoittaa kaikessa tekemisessään alueen terroiria. Pinot Noir saa kypsyä luonnollisesti luonnonhiivojen kanssa avoimessa tammitynnyrissä. Myös suurin osa Chardonnaysta tynnyrikypsytetään. Kaikki tammitynnyrit ovat ranskalaisia.