La Manchassa Espanjassa sijaitsee Parran perheen luomuviinitalo. Viinit ovat tyyliltään helposti lähestyttäviä ja vivahteikkaita.
Bodegas Parra Jimenez perustettiin 1993. Se on alusta asti tuottanut luomuviinejä 180 hehtaarin tarhoilla. Tilaa pyörittää kolme veljestä ja tuotanto on noin 4 miljoonaa pulloa vuosittain. Luomuviljely on ollut perheelle päivän selvää aina. Suvulla on pitkä tausta maanviljelystä, jota on aina harjoitettu luonnonmukaisesti. Viljelysten lannoituksen hoitaa 1500 -päinen lammaslauma.
La Mancha on haasteellinen alue viininviljelylle, sillä päivisin on kuumaa, öisin kylmää ja sade on vähäistä. Edellä mainitut kasvuolosuhteet tuottavat intensiivisen makuisia rypäleitä. Alueen ilmasto osittain helpottaa luomuviljelyä, sillä monet taudit ja homeet eivät selviä ankarassa ilmanalassa.