Argentiina

Finca la Celia

Kuluttaja Yritystoiminta

Finca La Celian talo on ensimmäisiä viinitaloja joka 1800-luvun lopulla istutti Ranskasta tuodun Malbec- viiniköynnöksen Uco Valleyyn Mendozaan. La Celian viinit ilmaisevat alueen maaperää upeasti, ne ovat harmonisia ja elegantteja.

Talon perusti 1890 Eugenio Bustos ja se on nimetty hänen tyttärensä Celia Bustoksen mukaan. Finca La Celia oli ensimmäinen viinitalo alueella. Tänä päivänä he valmistavat kansainvälisesti arvostettuja viinejä. Alueella on monia mikroilmastoja, jotka yhdessä korkeuserojen, maaperän ja ainutlaatuisten ekosysteemien kanssa antavat mahdollisuudet korkealaatuisten rypäleiden kasvattamiselle. 

Kantavana voimana La Celiassa on sitoutuneisuus ympäristöystävälliseen viinin valmistukseen. Heillä on myös Reilu kauppa- sertifiointi. Viinitalon arvoihin kuuluu vastuullisuus ympäristöstä, ihmisistä ja yhteiskunnasta.