Argentiina

Artesano de Argento Organic White Malbec

Artesano de Argento Organic White Malbec

Artesano de Argento Organic White Malbec on väriltään vaaleankeltainen ja eroaa muista Argentiinan valkoisista Malbec-viineistä, jotka usein ovat sävyltään hieman vaaleanpunaisia. Viinin vaalea väri on rypäleiden erittäin huolellisen puristamisen ansiota. Tuoksu on hedelmäinen, ja siinä on vihreitä omenia, tuoreita yrttejä, valkoherukoita, hunajamelonia ja limeä. Maku on raikas ja hedelmäinen, ja mausta löytyy tuoksun vihreitä omenia, tuoreita yrttejä, valkoherukoita, hunajamelonia ja limettiä. Jälkimaku on miellyttävän mineraalinen ja raikas.

Rypäleet on kerätty Alto Agrelon luomuviinitarhoilta. Puristus tehdään erityisen huolellisesti, jotta kuorista ei irtoa väriä. Käyminen tapahtuu 14-16 asteessa 28 päivän ajan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa hedelmäisyyden ja raikkauden säilyttämiseksi.

Artesano de Argento on Argentiinan ensimmäinen luomu- ja Reilun Kaupan sertifioitu valkoinen Malbec viini. Bodega Argento on myös Argentiinan suurin luomu- ja Reilun Kaupan viljelijä.

Hapokkuus
Makeus
Hedelmäisyys

Sopivuus

Itämainen/Maustettu ruoka, Kala, Äyriäiset, Salaatit

Tuottaja
Bodega Argento
Rypäle
Malbec
Maa
Argentiina
Alue
Mendoza
Maku
Raikas ja hedelmäinen
vegaaninen
ympäristö-vastuullinen pakkaus
Luomu
Vuosikerta
2021
Alkoholipitoisuus
13 %
Jäännössokeri
4 g/l
Koko
750 ml
Valikoima
Vakiovalikoima
Alko tuotenro
533777
Hinta Alkossa
€14,98