Tumma, kirsikanpunainen väri. Tuoksussa on yrttejä ja mausteisuutta sekä punaisia marjoja, kirsikkaa ja kolaa. Maku on keskitäyteläinen, kirsikkainen ja runsaan hedelmäinen. Tanniinit ovat pehmeät ja jälkimaku pitkä.
Viiniä kypsytetään amerikkalaisessa ja ranskalaisessa tammessa neljän kuukauden ajan ennen pullotusta.
Pla de Bagesin alueella vallitsee ainutlaatuinen mikroilmasto. Lämpimät päivät ja kylmät yöt tekevät rypäleiden kypsymisajasta pidemmän ja niistä kypsyy tasapainoisen täyteläisiä. Rypäleet poimitaan käsin.
Tässä viinissä on erikoinen sekoitus Cabernet Francia (50%), Tempranilloa (40%) ja paikallista Sumollia (10%). Viini on herkullinen, mukavan hapokas ja monipuolinen ruokaviini; se sopii vaativimmillekin ruokalajeille kuten poronkäristykselle!
Bodegas Abadal sijaitsee Espanjassa Plà de Bagésin alueella. Se on pieni ja mielenkiintoinen alue, jossa toimii noin kaksitoista viinintuottajaa. Alue sai D.O.-statuksen vuonna 1995.
Nämä sivut sisältävät alkoholimainontaa ja ovat tarkoitettu Sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta. Oletko ravintola-asiakas? Klikkaa tästä