Vaalean kullankeltainen väri. Pienet, kestävät kuplat. Monivivahteisessa tuoksussa greippiä, sitrusta ja akaasian kukkaa. Tyylikkään sitruksisessa maussa aromaattisuus kasvaa makunautinnon edetessä ja pitkä jälkimaku jättää jälkeensä kaipauksen; saisinko lisää?
Suurin osa tähän tyylikkääsen viiniin käytetyistä rypäleistä tulee Côte des Blancs -alueelta, joka on kuuluisa erittäin laadukkaista Chardonnay -viljelmistä. Parhaista raaka-aineista saadaan aikaan poikkeuksellisen elegantti juoma, joka hurmaa samppanjanystäviä ympäri maailman.
Collet Blanc de Blancsia kypsytetään vähintään 5 vuotta ja se sisältää vain 7,5g jäännössokeria litraa kohden.
Raoul Collet nimellä on samppanjaa tuotettu vuodesta 1926. Collet on tänä päivänä COGEVIn suurin brändi; vuosituotanto on n. 700 000 pulloa. Colletin samppanjatalo sijaitsee historiallisessa Aÿn kylässä ja siihen kuuluu yli 700 viininviljelijää.
Nämä sivut sisältävät alkoholimainontaa ja ovat tarkoitettu Sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta. Oletko ravintola-asiakas? Klikkaa tästä