Porta 6 Tinto

Portugali

Porta 6 Tinto

Tuottaja:
Vidigal Wines
Rypäle:
Aragonez, Castelão, Touriga Nacional
Maa:
Portugali
Alue:
Lissabon
Maku:
Hedelmäinen ja runsasmakuinen
Vuosikerta:
2016
Alkoholipitoisuus:
13,5%
Koko:
750 ml
Valikoima:
Vakiovalikoima
Alko tuotenro:
959317
Hinta Alkossa:
€10,49
Porta 6 Tinto

Väri tummanpunainen. Tuoksussa runsaasti marjaisuutta ja aavistus pähkinää. Maku keskitäyteläinen, pyöreän lämmin ja hedelmäinen. Edullista taattua laatua!

Perinteisistä Portugalin lajikkeista valmistettu viini. Rypäleet ovat Aragonês 50% , Castelão 40% ja Touriga Nacional 10%. Tämä Lissabonin alueelta tuleva viini käytetään ja kypsytetään terästankeissa. Suositeltu tarjoilulämpötila 17-18˚C.

Porta 6-viinit ovat innovatiivisen Vidigal Winesin uusinta uutta! Perinteisten etikettien tilalla on taiteilijan piirtämä näkymä Lissabonin vanhasta kaupungista. Ahtaat, kuvaukselliset kadut ja kujat, joilla raitiovaunut mahtuvat kuin ihmeen kaupalla kulkemaan ja pittoreskit rakennukset kaakelipäällysteisine seinineen ovat jo kauan ihastuttaneet matkailijoita. Kapsyylin kissa taituroi kitarallaan ja laulaa surumielistä fadoa: "Cheira bem, cheira a Lisboa - Tuoksuu hyvälle, tuoksuu Lissabonille!"

Hedelmäisyys
Tanniinit
Täyteläisyys

Sopivuus

Naudanliha, Grillatut ruoat, Linturuoat, Possu, Noutopöytä

Vidigal Wines

Vidigal Wines on yksityisomisteinen viinitila Leiriassa, Portugalissa. Tila on perustettu 1900-luvun alussa ja sillä on ollut lukuisia omistajia olemassaolonsa aikana. António Mendes Lopes osti tilan vuonna 1990 ja hän on nykyään Vidigal Winesin toimitusjohtaja. Mendes Lopesin johdolla tilalla on tehty suuria uudistuksia, joiden ansiosta Vidigalin tuotanto on kasvanut yli 3 miljoonaan pulloon vuodessa.

Lisää tuottajasta

 

Ota meihin yhteyttä:

Arvid Nordquist
Valimotie 1 B
00380 HELSINKI
+35810 832 5600
info@arvidnordquist.fi