Cava Robert de Nola Rosé on vaalean kirsikan punainen. Kuplat ovat pienet, kestävät ja eloisat. Tuoksussa on runsaasti luonnonmarjojen ja punaherukan aromeja. Maku on pikantti ja hennon mausteisen. Hyvä hapokkuus yhdistettynä marjaiseen makuun ja hienostuneisiin kupliin tekee kokonaisuudesta viimeistellyn ja elegantin. Jäännössokeria 7 g/l.
Viini sopii täydellisesti aperitiiviksi ja suolaisten alkupalojen kanssa, hyvä kumppani myös vaikkapa sushille.
Robert de Nola Cava Rosé on valmistettu Pinot Noir -rypäleistä, jotka on poimittu tuottajan omilta tarhoilta. Huolellisesti valitut rypäleet käyvät läpi 8 tunnin maseroinnin halutun värin saamiseksi. Toinen käyminen tapahtuu optimaalisissa olosuhteissa 10 metrin syvyydessä sijaitsevissa kellareissa.
Emendis –viinitalo nimettiin tilalla tiettävästi vuonna 1186 asuneen ensimmäisen naisen kunniaksi. Nimi symboloi arvoja, jotka ovat tuottajalle tärkeitä – historia ja kokemus sidottuna nykyaikaiseen tekniikkaan, tyylikkyys ja naisille tyypillinen kuudes aisti…
Nämä sivut sisältävät alkoholimainontaa ja ovat tarkoitettu Sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta. Oletko ravintola-asiakas? Klikkaa tästä