Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


kokonaistoimittaja

Laatutuotteiden

kokonaistoimittaja

Arvid Nordquist on pohjoismainen perheomisteinen kauppahuone kolmannessa sukupolvessa, joka vuodesta 1884 on keskittynyt tarjoamaan hyvää makua, laatua ja palvelua asiakkailleen.

Arvid Nordquist toimii kolmella Out of Home liiketoiminta-alueella - viini ja olut, elintarvikkeet, sekä kahvi.

Ainutlaatuinen ja laaja portfolio

Vahvana pohjoismaisena kauppahuoneena, ainutlaatuisella ja laajalla portfoliolla, meillä on tuote- ja kategoriatuntemusta, jotka tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme pitkäksi aikaa. Pitkällä aikavälillä kannattavat suhteet ovat perustana kun halutaan luoda laatua ja pitkäaikaista kestävyyttä.

Teemme yhteistyötä valittujen laatujen ja tuottajien kanssa.

Otamme vastuun kaikista tuottamistamme tai edustamistamme tuotteista. Jotta voisimme tarjota hyvän makuelämyksen, työskentelemme vahvojen tuotemerkkien kanssa, joilla on selkeä asema omissa kategorioissaan ja mahdollisuus kehittää korkeaa laatua yhdistettynä pienempään ympäristöön ja ihmisiin kohdistuvaan ympäristövaikutukseen.

Pohjoismainen rakenne

Meillä on toimistoja Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa, sekä yhteistyökumppaineita Baltiassa.

Pitkäjänteistä ympäristötyötä - vähennä ympäristövaikutustasi työskentelemällä meidän kanssamme.

Arvid Nordquistin aktiiviseen kestävyystyöhön kuuluu sekä ihmiset että ympäristö. Asetamme vuosittain tavoitteita vähentääksemme yhtiön vaikutusta. Kesäkuusta 2014 lähtien kaikki kahvi on 100% kestävän kehityksen mukaisesti sertifioitu. UTZ-, Reilun kaupan- ja KRAV -sertifioidun valikoiman avulla voidaan taata kestävän kehityksen mukaiset viljelykäytännöt, paremmat työskentelyolosuhteet ja taloudelliset ehdot sekä ehkäistä lapsityövoimaa ja syrjintää. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että viljelijöiden toimia valvotaan vuosittain.

Paahtimomme on myös saanut ympäristösertifioinnin ja kompensoimme jäljelle jäävän hiilidioksidipäästömme istuttamalla puita kahvintuottajamaiden hakatuille metsäalueille. Tällä on positiivinen vaikutus ilmastoon, maaperään ja vedensaantiin, ja samalla se auttaa paikallisia ihmisiä taistelussa köyhyyttä vastaan.   Lue lisää Arvid Nordquistin kahvintuotannon kestävyystyöstä.

Arvid Nordquist on toiminut Ruotsin kuninkaallisena hovitoimittajana vuodesta 1907 lähtien.