ARVID NORDQUIST - KAHVI

KAHVIA, JOSSA ON RUNSAS MAKU JA REILU JÄLKIMAKU.

Todella hyvän kahvin valmistaminen on vaikeampaa kuin uskoisikaan. Jokainen pieni kahvipapu, joka päätyy kaupan hyllylle, on Arvid Nordquistin asiantuntijoiden tarkasti valitsema ja Solnan paahtimossamme huolellisesti käsitelty.

PERHEOMISTEINEN PAAHTIMO

Arvid Nordquist on pienehkö perheomisteinen paahtimo. Emme aina pysty kilpailemaan suurten yritysten ja niiden resurssien kanssa. Voimme kuitenkin luvata, ettemme koskaan tingi kahvin laadusta – olemme siitä ylpeitä.

Minä ja kollegamme istumme joka päivä maistamassa raaka-ainenäytteitä eri puolilta maailmaa. Seuraamme satoa, kahvimarkkinoiden kehitystä ja maailman tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa kahvin viljelymaihin. Matkustamme paljon. Käymme tapaamassa kahvinviljelijöitämme, jotta voisimme oppia lisää heidän elämästään, kertoo Wilhelm Nordquist, Arvid Nordquistin kahvipaahtimon hankintapäällikkö.

KAHVIA, JOSSA ON REILU JÄLKIMAKU

Arvid Nordquist on Pohjoismaiden ensimmäinen kahvinpaahtimo, joka takaa valikoimansa olevan 100-prosenttisesti kestävän kehityksen mukainen. UTZ-, Fairtrade-, Rainforest Alliance- ja Krav -sertifiointien yhdistelmällä voimme myös taata asiakkaille, että kahvimme valmistuksessa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Meille kahvissa on kysymys laadusta – emme etsi oikoteitä. On myös tärkeää, että viljelijämme saavat kohtuullisen korvauksen ja kaiken tarvittavan tuen, jotta he voivat harjoittaa ja kehittää toimintaansa. 

Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä