Arvid Nordquist

Kestävän kehityksen työmme

Kahvi, jossa on reilu jälkimaku

Arvid Nordquistilla maku on aina ollut kaiken keskiössä. Mutta nykyään makuelämykset eivät rajoitu vain kielen makuhermoihin tai aistimiimme tuoksuihin. Syömme ja juomme enemmän kuin koskaan omallatunnollamme, mikä yksinkertaisesti saa vastuullisesti tuotetun kahvin maistumaan paremmalta.

Kaikki kahvimme tulee vastuullisesti sertifioiduilta tiloilta, mikä takaa, että viljely on toteutettu ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Ostajamme valikoivat pavut huolellisesti, jotta ne vastasivat korkeita laatuvaatimuksimme. Paahtimomme on ympäristösertifioitu ISO 14001-sertfikaatilla, mikä tarkoittaa, että työskentelemme jatkuvasti vähentääksemme vaikutustamme ympäristöön ja että tätä valvotaan ulkopuolisten tarkastajien toimesta. Ne päästöt, joita emme vielä pysty poistamaan tuotantoketjustamme, kompensoimme puuistutuksin. 

Tämä auttaa antamaan kahvillemme reilun jälkimaun. Kutsumme sitä People Planet Coffee -manifestiksi. 

100 % VASTUULLISTA KAHVIA

Arvid Nordquist tekee työtä syrjintää ja lapsityövoiman käyttöä vastaan ja pyrkii varmistamaan, että ympäristö ja reilut työolosuhteet otetaan huomioon tuotannon kaikissa vaiheissa. Lue lisää täältä
Young plant growing in soil on green bokeh background

100 % ILMASTOKOMPENSOITUA KAHVIA

Kahvintuotannon hiilidioksidipäästöt syntyvät viljelystä, kuljetuksesta ja paahtamisesta. Me Arvid Nordquistilla pyrimme aktiivisesti vähentämään näitä päästöjä ja ympäristövaikutustamme. Istuttamalla puita kahvintuottajamaihin kompensoimme hiilidioksidipäästöjä, joiden syntymistä emme vielä pysty estämään. Lue lisää täältä

Grown by Women

Taistelussa köyhyyttä vastaan on tärkeää saada yhä useammat naiset mukaan talouteen ja työmarkkinoille. Se on yksi YK:n kehitystavoitteista, jolle myös me haluamme osoittaa tukemme. AMIGAS-kahvimme valmistetaan pavuista, jotka tulevat naisten hoitamilta kahviviljelmiltä. Tukemalla näitä naisia pitkällä aikavälillä Arvid Nordquist edistää heidän elintasonsa paranemista.

Lue lisää täältä

SUOMALAISEEN MÄNTYÖLJYYN PERUSTUVA KAHVIPAKKAUS

Siirrymme kahvipakkauksissamme ISCC-sertifioituun massatasejärjestelmään. Se toimii samalla tavalla kuin vihreään sähköön liittyvä järjestelmä. Pakkaustoimittaja korvaa yleisessä tuotannossaan fossiilisen öljyn kasvipohjaisella öljyllä, meidän tapauksessamme 90 prosenttia pakkauksiemme valmistuksessa käytetystä määrästä. Ratkaisu puolittaa hiilidioksidipäästöt fossiilisiin pakkauksiin verrattuna.

Lue lisää täältä

Save the elephants

Arvid Nordquist lahjoittaa vuosittain 25.000 dollaria African Wildlife Foundationille.

Lue lisää täältä