100 % ARABICA-PAPUJA

KAHVI, JOSSA ON RUNSAS MAKU

Kahvin pitää maistua hyvältä. Siksi käytämme vain hienoimpia papuja, joiden maku on täyteläinen ja monivivahteinen ja jotka on viljelty vain parhaissa olosuhteissa,Wilhelm Nordquist, Arvid Nordquistin hankintapäällikkö.

100-PROSENTTISESTI SERTIFIOIDUT KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISET ARABICA-LAATUPAVUT

Arvid Nordquist -kahvin laatutakuu tarkoittaa, ettemme koskaan muuta kahvissamme käytettyjen papujen lajiketta tai laatuluokkaa. Emme edes silloin, kun kahvipapujen tarjonta on niin vähäistä, että hinta nousee. Arvid Nordquist -kahvi koostuu aina kestävän kehityksen mukaan sertifioiduista, 100-prosenttisesti samoista lähteistä peräisin olevista korkealaatuisista Arabica-pavuista, riippumatta tarjonnasta ja hinnasta sekä siitä, mistä ensiluokkaisen kahvimme ostetaan. Laatutakuu kattaa koko valikoimamme: suodatinkahvin, kokonaiset pavut, espresson.

PITKÄAIKAISET SUHTEET

Kahviteollisuudessa hyvän CSR- ja laatutyön tarkoituksena on suurelta osin rakentaa kestäviä suhteita kahvinviljelijöihin. Solmimalla pitkäaikaisia sopimuksia voidaan tarjota tulotakuita. Niiden avulla viljelijät voivat tehdä investointeja, jotka hyödyttävät satoa, ympäristöä ja kahvityöntekijöitä. Vastineeksi saamme laadukkaita kahvipapuja, jotka on viljelty ihmisistä ja ympäristöstä huolehtien. 

”Emme aina pysty kilpailemaan suurten yritysten ja niiden resurssien kanssa. Voimme kuitenkin luvata, ettemme koskaan tingi kahvin laadusta – olemme siitä ylpeitä”, toteaa Wilhelm Nordquist, Arvid Nordquistin hankintapäällikkö.

VALITUT TUOTTAJAT JA ALKUPERÄT

Käytämme kahvissamme ainoastaan kestävän kehityksen periaatteet 100-prosenttisesti täyttäviä, sertifioituja Arabica-papuja laatuluokista AA+, SHG ja Excelso. Papumme kasvavat korkealla ja kypsyvät hitaasti, mikä takaa laajan makuvivahteiden skaalan, täyteläisen aromin ja hedelmäisen luonteen. Ostamme papuja eri puolilta maailmaa, ja parhaiden papujen löytäminen edellyttää jatkuvaa etsimistä. Teemme työtä yhdessä tuottajien ja vientitukkujen kanssa, mutta suurin painoarvo on koemaistamisella. Valikoimme papujen tuottajat ja alkuperän aina tarkoin. Sen jälkeen hankintaosastomme valitsee huolellisesti pavut, jotka kelpuutamme kahvisekoituksiimme. Kahviemme raaka-aineesta 65 % on pestyjä papuja. Se lisää hieman jalostusprosessin hintaa mutta takaa kahville parhaan happotasapainon.