NÄIN KESTÄVÄ KEHITYS

NÄKYY ARVOKETJUSSAMME

On meidän vastuullamme vaikuttaa siihen, ettemme tyydytä asiakkaidemme laadukkaiden elintarvikkeiden ja taloustavaroiden tarvetta tulevien sukupolvien mahdollisuuksien kustannuksella.

Meille laatu merkitsee tuotteiden pientä ympäristövaikutusta
Anders Nordquist

Tuotevalikoimamme ratkaisee, kuinka merkittävä vaikutuksemme ihmisiin ja ympäristöön on, sillä jokaisella tuotemerkillä on omanlaisiaan kestävyyshaasteita. Vastaamme itse Arvid Nordquistin kahvi- ja teevalikoimasta. Lisäksi edustamme useita elintarvikealan tuotemerkkejä sekä viinin ja oluen tuottajia. Näillä tuottajilla on paljon samoja kestävyyshaasteita kuin meilläkin on kahvimme suhteen. Valikoimaamme kuuluu myös taloustavaroita, esimerkiksi pesu-, puhdistus- ja ihonhoitotuotteita sekä paristoja, joihin liittyvät kestävyyshaasteet ovat osittain erilaisia. Erityisen suuri vastuu liittyy tuotteisiin, jotka valmistetaan kaukaisissa maissa tai kaukaa tulevista raaka-aineista. 

Pyrimme ehkäisemään toimintamme haitallisia vaikutuksia analysoimalla jatkuvasti toimitusketjumme riskejä ja kartoittamalla toimenpiteitä.

KESTÄVYYSTYÖMME KOLME PAINOPISTEALUETTA

KESTÄVÄ KEHITYS TYÖTÄ ARVOKETJUSSAMME

KWV

ja alkoholintuottaja KWV huolehtii lähiympäristöstään

Nissin Foods

kohti kestävää tulevaisuutta