KWV

Viinin- ja alkoholintuottaja KWV huolehtii lähiympäristöstään

KWV perustettiin vuonna 1918 ja toimii Paarlin kaupungissa Länsi-Kapin viinialueella. Nykyään yritys on yksi maailman suurimmista viinin- ja alkoholintuottajista. Kestävä kehitys on ollut jo pitkään keskeinen osa KWV:n työtä.

Yhteiskuntavastuu

KWV panostaa enemmän kuin koskaan erilaisiin sosiaalisiin hankkeisiin paikallisyhteisön vahvistamiseksi ja heikossa asemassa olevien ihmisten elinolojen parantamiseksi. Työssä keskitytään erityisesti lapsiin ja äiteihin eri elämänvaiheissa. KWV osallistuu organisaatioihin, kuten Khula Development Group, Pebbles Project, Athlone House of Strength, Paarl Youth Initiative ja Elevation Programme.

KWV tukee myös Rise Up -organisaation toimintaa, jossa autetaan ihmisiä toteuttamaan ideoitaan yritystoiminnasta, josta he voivat saada tulevaisuudessa elantonsa.

Reilut työolot

KWV varmistaa, että sopimusviljelijät noudattavat Amfori BSCI:n eettisiä ohjeita vaatimalla viljelijöiltä WIETA-sertifiointia (Wine and Agricultural Ethical Trade Association). WIETA on Etelä-Afrikan viiniteollisuudessa tunnustettu järjestö, joka edistää reiluja työoloja alalla.

KWV tekee myös tiivistä yhteistyötä Reilun kaupan ja Wine of South African (Wosa) kanssa varmistaakseen kestävät työtavat ja mahdollisten rikkomusten asianmukaisen käsittelyn.

Kestävät viljelymenetelmät

Kaikki sopimusviljelijät ja KWV:n tuotantolaitos on sertifioitu kansainvälisesti tunnustetun Integrated Production of Wine (IPW) -standardin mukaisesti, millä varmistetaan ympäristön huomioiva kestävä kehitys.

KWV on myös aktiivinen jäsen Confronting Climate Change (CCC) -aloitteessa. Kyseessä on ilmastovaikutushanke, joka on kehitetty Etelä-Afrikan hedelmän- ja viininviljelyn tukemiseksi.