Ura

"Olemme perheyritys. Meillä hyvä työsi ei jää huomiotta, ja voit osallistua ja vaikuttaa asioihin. Työskentelet monille tuttujen tuotteiden parissa, joten puheenaiheet eivät lopu kesken päivällispöydässä. Makuelämykset ja arkea helpottavat tuotteet ovat työmme ytimessä. Samalla pyrimme varmistamaan, että ne valmistetaan ihmistä ja ympäristöä kunnioittaen. Kuulostaako kuvaus kiinnostavalta ja ennen kaikkea mukavalta? Jos olet asiallesi omistautuva ihminen, haluat tehdä töitä tiiviissä tiimissä ja olla mukana luomassa menestystä, ota yhteyttä meihin.

Keitä etsimme?

Vastuullisia, aloitteellisia ja sitoutuneita työntekijöitä, joilla on liiketoiminnallista ajattelua ja hyvät yhteistyötaidot. Digitaalisuusasioiden tuntemusta arvostamme erityisesti.

Avoimia työpaikkoja

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

MIKSI ARVID NORDQUIST?

Olemme osaava yritys, jossa päätöksenteko on mutkatonta ja raportointitiet lyhyitä. Tavoitteemme ovat kauaskantoisia ja kestäviä, ja teemme laadukasta työtä laatutuotteiden parissa. Työtahti on kova ja kansainvälinen yhteydenpito vilkasta. Pääset mukaan matkalle menestykseen ja kirjoittamaan päivittäistavarakaupan historiaa. Yhdessä kollegojen kanssa voit vaikuttaa aktiivisesti ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin.