Robertson's tarina alkoi vuonna 1859, kun englantilainen James Robertson avasi myymälän, jossa hän myi mm. vaimonsa Marionin reseptillä valmistettua marmeladia.

Sana laadukkaasta ja maukkaasta marmeladista levisi nopeasti ja kysyntä kasvoi. Vuonna 1864 perustettiin James Robertson & Sons Ltd ja vuonna 1890 ensimmäinen tehdas avattiin. Vuonna 1933 Robertson's nimitettiin Englannin kuninkaallisen hovin hovihankkijaksi. Nykyään Robertson's on kansainvälisesti vahva ja arvostettu brändi.  

 

Lemon Curd

Sitruunatahna sopii niin paahtoleivälle kuin myös maustamaan jälkiruokia ja leivonnaisia. Ihanan kesäisen herkun saat yhdistämällä Lemon Curdia mascarponeen tai kermavaahtoon ja tarjoilet sen mansikoiden ja marengin kera.

Silver Shred

Sitruunamarmeladin sisältämät ohuet sitruunankuoripalat tuovat marmeladiin mukavan pienen karvauden makeuden vastapainoksi. Käytä jälkiruokiin tai nauti paahtoleivällä voin kera.

Ginger Preserve

Inkiväärimarmeladi on lempeän täyteläinen ja mausteinen. Tämäkin sopii niin paahtoleivän kanssa kuin jälkiruokien maustajanakin. Kokeile myös kovien, suolaisten juustojen kera.