Arvid Nordquist Kok
Kok

Kok

Keskipaahto — Raikas & Mausteinen

Todennäköisesti vanhin kahvinvalmistusmenetelmä, jonka juuret ulottuvat arabimaailman kahvitalokulttuuriin 1400-luvulle.
 
Kokin puhtaan intensiivisessä tuoksussa on setrin, mausteiden ja vivahteikkaan pähkinäisyyden aromeja. Maku on pyöreä, raikas, mustaviinimarjainen ja tasapainoinen. Miedossa jälkimaussa on selkeitä hasselpähkinän vivahteita.

Paahto
Keskipaahto
Happamuus
Terävä
Mausteisuus
Setri
Täyteläisyys
Kevyt
Hedelmäisyys
Greippi
Pähkina/suklaa
Hasselpähkinä

Keittotapa

Keittäminen

100% sertifioituja Arabicapapuja seuraavista maista

Brasilia, Itä-Afrikka, Keski-Amerikka ja Kolumbia.

Kahvin pitää maistua hyvältä, myös jälkeenpäin. Haluammekin tuottaa kahvimme siten, että se lisää ihmisten hyvinvointia ja johtaa yhteiskunnan kestävään kehitykseen. Sertifioinnillamme takaamme sen, että nämä tavoitteet saavutetaan. 

Lue lisää sertifoiduista pavuista