Donatushof Saar Riesling Feinherb
Tuoksussa kypsää trooppista hedelmää ja omenaa. Runsaassa, hedelmäisessä maussa yhdistyvät tyylikkäästi makeus ja hapokkuus. Jäännössokeria 25,6 g/l.
Fermentaatio noin 6 viikon ajan lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Sen jälkeen viini sai kypsyä hiivasakan kanssa 8-10 viikkoa, jonka jälkeen se suodatettiin.
Upea kumppani itämaisittain maustetuille ruoille, sekä salaateille ja merellisille risotoille ja pastaruoille.
Hapokkuus
Makeus
Hedelmäisyys
Sopivuus
Itämainen/Maustettu ruoka, Kala, Äyriäiset, Salaatit
![](/contentassets/69c6e29cea0940e494d0f77461e6ba78/donatushof-feinherb.png?w=400&h=800&quality=90&format=jpg&mode=none)