Weingut Fritz Walter on perustettu vuonna 1832 Pfalzin alueella Saksassa, aivan lähellä Saksan ja Ranskan rajaa. Perhetilan johdossa on tällä hetkellä suvun viides viinintekijäsukupolvi, ja perheen viidestä tyttärestä vanhin on siirtymässä viinintekijäksi. Fritz Walterin 65 hehtaarin viljelmien tuotanto koostuu pääosin Rieslingistä, jonka lisäksi he viljelevät Grauburgunderia ja Spätburgunderia. Vuosituotanto 500 000 - 700 000 pulloa.
Ympäristön huomiointi on Fritz Walterille tärkeää, ja modernien tuotantomenetelmien lisäksi heidän kaikki tuotteensa on pakattu kevytlasipulloihin tai kartonkiin. Tuotteet on valmistettu vegaanisesti.
Tiluksilla sijaitsee moderni hotelli, jossa vierailijoiden on mahdollisuus majoittua.