Kahvin pitää maistua hyvältä, myös jälkeenpäin. Haluammekin tuottaa kahvimme siten, että se lisää ihmisten hyvinvointia ja johtaa yhteiskunnan kestävään kehitykseen. Sertifioinnillamme takaamme sen, että nämä tavoitteet saavutetaan. 

Lue lisää sertifoiduista pavuista
Sertifiointiopas

Sertifiointiopas

Yhä useammissa kahveissa on erilaisia sertifikaattimerkintöjä. Selventääksemme mitä merkinnät tarkoittavat ja pitävät sisällään, olemme tehneet pienen oppaan. Opas sisältää yleisimpien ulkopuolisten tahojen myöntämien sertifikaattien ja merkintöjen perusteet ja merkityksen. Lue lisää merkinnöistä ja tutustu sertifiointioppaaseemme.

Mitä sertifikaatit tarkoittavat?
UTZ Certified →

UTZ Certified haluaa edistää kestävää maanviljelyä ja tarjota entistä parempia mahdollisuuksia viljelijöille, heidän perheilleen ja ympäristölle.

Reilun kaupan →

Reilun kaupan tavoitteena on edistää viljelijöiden ja työntekijöiden taloudellista asemaa palkkoja ja tuotantokustannukset ylittävää vähimmäishintaa koskevien standardien avulla.

KRAV →

KRAV on ruotsalainen luomutuotannon valvontajärjestö. Järjestön tavoitteena on edistää kestävän kehityksen mukaista ja erityisesti kuluttajan näkökulmasta luotettavaa ja laadukasta elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden tuotantoa.

Juomme kahvimme vihreänä

Juomme kahvimme vihreänä

Jokainen juomasi kupillinen Arvid Nordquist –kahvia  auttaa istuttamaan puita kahvia viljeleviin maihin.

Lue lisää ympäristötyöstämme
la cumplida

la cumplida

Arvid Nordquist on tehnyt pitkään yhteistyötä La Cumplidan kahvitilan kanssa Nicaraguassa. Yhteistyössä kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja työntekijöiden sosiaalisten olosuhteiden parantamiseen.

la cumplida
100% Arabica-papuja

100% Arabica-papuja

Arvid Nordquist kahvi koostuu aina 100 % samoista lähteistä peräisin olevista korkealaatuisista Arabica-pavuista, riippumatta tarjonnasta ja hinnasta sekä siitä, mistä kahvimme ostat.

Lue lisää
Mitä merkitsee GHG?

Mitä merkitsee GHG?

Sanakirjalle